Mazda reaktywacja
1, 2
mycie za pomocą karchera albo bieżącą wodą bez problemu wszystko zjeżdża to nie ma porów ani dziur w które brud może się powbijać jak już mówiłem produkt posiada atesty PZH więc musi być łatwo zmywalny i taki też jest,miałem okazję porozmawiać z człowiekiem który ma hondę civic pomalowana w ten sam sposób tylko bez dachu,twierdził że mycie takiego uta niczym nie różni się od normalnego
Pewnie że się cieszę z mojej Cetki
nie jeden młodszy zachodni grat może pozazdrościć kondycji mojej Maździe i tego nie da się ukryć 
Temat fajny, tylko jak go mam ugryźć
Auto właściciela tematu
Jeżeli tak to proszę założyć temat w NaszeMazdy...
]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap
fajny tuning, tylko w sumie malowanie całego auta wyjdzie na to samo pod względem kosztów... ale mogę się mylić
Don't hate me, i'm just an alien....
Szyderca i wywrotowiec :]
In rock we trust
Szyderca i wywrotowiec :]
In rock we trust
cholera fajowe to gdybym wiedzial o tym predzej jak rok temu malowalem cale auto zx 2500 kola to wolalbym dolozyc tysiala i pomalowac tak a pewnie i daloby sie pokombinowac z jakims barwnikiem zeby nie zniszczyl orginalnej struktury srodka tego
bede o tym myslal na przyszlosc bo i tam mam zamiar jeszcze raz malowac 
haha

Sprawdź, co tatuaż mówi o człowieku. Jego wzór świadczy o cechach charakteru.
DZIWACZNY WZÓR
To w rzeczywistości bardzo odpowiedzialny człowiek, ale nie brakuje mu poczucia humoru, którym może cię znienacka zaskoczyć.
DZIWACZNY WZÓR
To w rzeczywistości bardzo odpowiedzialny człowiek, ale nie brakuje mu poczucia humoru, którym może cię znienacka zaskoczyć.
- Od: 13 sie 2009, 15:17
- Auto: Mazda 323F BA 94r 1,5 16V
kolor możesz mieć dobrany każdy wg kodu producenta tylko wiąże si to z dopłatą 30% .
bo w standardzie to czarny i szary, kombinować z innymi rodzajami barwników niż oryginały nie ma opcji nikt ci tego nie wpuści w sprzęt za 200k.
bo w standardzie to czarny i szary, kombinować z innymi rodzajami barwników niż oryginały nie ma opcji nikt ci tego nie wpuści w sprzęt za 200k.
1, 2