Chodzi mi o to czy ten środkowy przedzielony na pół ma być odwrócony tym grubym do drzwi pasażera czy w stronę kierowcy? Czy jest jakaś różnicą?
www.mazdaspeed.pl
grzesiek1812 napisał(a):Czyli prawdopodobnie niektóre mazdy filtra nie posiadają...A czy nikt nie sprawdzał czy może znajduje się on przy podszybiu?? Bo znajomy mi niedawno mówił że jeśli nie ma go tam gdzie u większości nad nogami pasażera to może być pod podszybiem od strony pasażera...sprawdzi ktoś??
dude napisał(a):Chodzi mi o to czy ten środkowy przedzielony na pół ma być odwrócony tym grubym do drzwi pasażera czy w stronę kierowcy? Czy jest jakaś różnicą?
dude napisał(a):Pozostała tylko kwestia czy to wybrzuszenie tego jednego podzielonego filterka(tu widoczny z prawej) ma być skierowane w stronę kierowcy czy drzwi pasażera??
farciarz napisał(a):ja dla ciekawostki powiem że wlaśnie w tym miejscu pomiędzy tym czarnym elementem a dmuchawą ja mam filtr....z którym się jeszcze nie spotkałem u innych użytkowników.....a mam wersję bez klimy
chmielu3 napisał(a):Prowadnice są w pionie
djwasiu napisał(a):Postanowiłem dostać się do tej plastikowej złączki, która znajduje się chyba w miejscu filtra w modelu który takowy posiada i zrobić coś by problem kurzu i pyłków był zażegnany.
coś "ala" filtr z pończochy. Miejsce te wybrałem dlatego ponieważ znajduje się tam prostokątny rant wewnątrz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości