Witam,
mam mazdę 323F 1.5 16V 95r. -między przestrzenią bagażową a zaczynającym się oparciem jest taka wnęka wzdłuż oparcia tylnej kanapy. Wygląda to tak jak by tam czegoś brakowało.
Napiszcie proszę czy w Waszych autkach macie to jakoś zasłonięte jakimś plastikiem czy innym tworzywem.
Zastanawiam się czy to tak poprostu jest czy mi brakuje jakiegoś wykończenia.
Bagażnik 323F BA
Strona 1 z 1
a u mnie wykladzina bagznika na stale jest polaczona z oparciami foteli.Troche glupie,bo nie mozna jej wyciagnac np.do prania
-
waldii
Ja również mam taką wnekę, ale jestem z niej zadowolony, ponieważ można tam schować różne przedmioty, żeby sie nie walały po bagażniku.
Mieści sie tam trójkąt ostrzegawczy, klucz do kół, oraz przydatny przy silniku Z5 olej na dolewki
Może Mazda przewidziała, że V6 nie bedą brały oleju
Mieści sie tam trójkąt ostrzegawczy, klucz do kół, oraz przydatny przy silniku Z5 olej na dolewki
waldii napisał(a):a u mnie wykladzina bagznika na stale jest polaczona z oparciami foteli

Jeśli samochód może cię przemieścić z punktu A do punktu B,...a jeśli można się dostać się z A do B naprawdę szybko...wspaniały samochód może cię tylko wpakować w kłopoty.
Moja M: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=62512

Moja M: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=62512
- Od: 2 gru 2007, 18:56
- Auto: Mazda 323F BA 1,5/16V
Celica VII TS-była
Mazda Premacy 2,0/16V Sportive
halibut napisał(a):Ja również mam taką wnekę, ale jestem z niej zadowolony, ponieważ można tam schować różne przedmioty, żeby sie nie walały po bagażniku.
waldii napisał(a):a u mnie wykladzina bagznika na stale jest polaczona z oparciami foteli
Heheh dobre V6 bez dolewek
Mirek napisał(a):tylko że u mnie niema oleju na dolewki ale ja mam B6
U mnie też nie ma oleju
waldii napisał(a):u mnie wykladzina bagznika na stale jest polaczona z oparciami foteli.Troche glupie,bo nie mozna jej wyciagnac np.do prania
A nie masz przypadkiem tak, że ta wykładzina jest przymocowana do oporć tylko zatrzaskami co tam są? U mnie ona też była złączona z oparciami, ale dało się to wypiąć.

- Od: 9 gru 2006, 15:37
- Auto: Xedos6, 2.0 V6, 1999 :)
mialem cos co zakrywalo ta wneke, plasikowe wytloczki na cale dno bagaznika az do samych siedzen. mocowane do podlogi na plastikowe kolki. od strony foteli byly miejsca zeby przymocowac ten material z oparc tak ze podloga i fotele tworza calosc. moze nowy wlasciciel pochwali sie w swoim temacie jak to wyglada po zamontowaniu 
- Od: 3 paź 2007, 11:50
- Auto: Prelude BB9
kris2301 popraw temat na zgodny z regulaminem.
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Strona 1 z 1