witajcie mam problem powodu takiego że gdy mam zamkniętą całą szybę to mogę ją rękoma
opuścić i się nie blokuje gdzie znajduję się mechanizm blokujący czy w lewarku podnaszącym
czy może na szynie podnośnika proszę o odpowiedz na forum lub na nr gg 4272064
opadająca szyba
Strona 1 z 1
miziek napisał(a):ja mam podobnie ale z tylu na korbke szyby ... tylko ze nie da sie ich opuscic rekoma tylko w czasie jazdy powoli sie spuszczaja
u mnie podobna sytuacja. z przodu mam elektryke ale z tylu korbki, i po tygodniu, dwóch.. szyba opada o jakis centymetr i trzeba ja domknac.. dziwne
- Od: 25 wrz 2007, 10:07
- Auto: było 323F Z5, 323F KF, Honda Accord Coupe, Audi A4 B6 1.8T Sedan, Audi A4 B6 1.8T Avant, Audi A4 B6 2.4 V6
jak krece korba to bez problemu
jak nacisne na szybe to sie otwiera i korba sie kreci
jak przełozyłem mechanizm z prawych drzwi to było ok
tylko co naprawic by nie kupowac nowego podnosnika za ponad 100 zł
mowiac mechanizm z prawych drzwi to przełożyłem tylko ten wałek na którego zakłada sie korbe na nim jest jakas sprężyna
jak porównywalem to niby nie widać różnicy
LUDZIE SPRWADZCIE CZY W WASZYCH MAZDACH NIE DA SIE PRZY ZAMKNIETYCH DRZWIACH OPóśCIć SZYBY JAK JA RUSZCIE
jak nacisne na szybe to sie otwiera i korba sie kreci
jak przełozyłem mechanizm z prawych drzwi to było ok
tylko co naprawic by nie kupowac nowego podnosnika za ponad 100 zł
mowiac mechanizm z prawych drzwi to przełożyłem tylko ten wałek na którego zakłada sie korbe na nim jest jakas sprężyna
jak porównywalem to niby nie widać różnicy
LUDZIE SPRWADZCIE CZY W WASZYCH MAZDACH NIE DA SIE PRZY ZAMKNIETYCH DRZWIACH OPóśCIć SZYBY JAK JA RUSZCIE
- Od: 13 cze 2007, 17:19
Strona 1 z 1