Pozdrwoka
dziubek
www.mazdaspeed.pl
Niewiem czy pamietasz ale pytalem sie ostatnio ciebie czy warto zainwestowac w ksenony.Niewazne.Kupilem montuje a tu oryginal Koito H1 H1 a podroba DEPO H1 dlugie a mijania H3xXx napisał(a):Nie wiem gdzie wy widzieliście reflektory H3 + H3. Według mnie są tylko H1 + H1 lub H1 + H3...
vob22 napisał(a):Witam mam pytanie odnośnie lamp soczewkowych w Mazdach 323F BA, jazda w nocy jest okropna, założyłem lepsze żarówki i ustawiłem je, troszkę pomogło, ale nadal jazda w nocy sprawia problemy. Wyczytałem gdzieś, że w Mazdach 323F BA były dwa rodzaje lampy H1+H3 i H3+H3, ja ma u siebie H1+H3 i zastanawiam się czy nie kupić lamp H3+H3, bo mam w dobrej cenie tylko czy nie będzie problemu z podłączenie tego lub drugi pomysł to kupienie nowych lamp H1+H3, znalazłem jakieś firmy Depo za 215zł za szt.
Poproszę o jakoś poradę
Pozdrawiam
sps-snipers napisał(a):Niewiem czy pamietasz ale pytalem sie ostatnio ciebie czy warto zainwestowac w ksenony.Niewazne.Kupilem montuje a tu oryginal Koito H1 H1 a podroba DEPO H1 dlugie a mijania H3xXx napisał(a):Nie wiem gdzie wy widzieliście reflektory H3 + H3. Według mnie są tylko H1 + H1 lub H1 + H3...
KiRi napisał(a):U mnie jest to samo. Tragedia :/
KiRi napisał(a):co na to odbłyśniki, itp.
Adaś napisał(a):KiRi napisał(a):U mnie jest to samo. Tragedia :/
ja nie wiem jaki Wy macie problem.. kupujecie na Allegro używaną oryginalną lampę jednocześnie sprzedając zamiennik, który obecnie posiadacie. Taką transakcją niewiele dokładacie a wszystko jest okKiRi napisał(a):co na to odbłyśniki, itp.
w soczewce nie ma odbłyśników
montaż xenonów na własną odpowiedzialność bo jest to nielegalne:)
darecki 323 napisał(a):a czemuż to nielegalne
sołtys napisał(a):darecki 323 napisał(a):a czemuż to nielegalne
Lampa jest homologowana na żarówkę np H1 zastosowanie jakiejkolwiek innej żarówki powoduje utratę homologacji a co za tym idzie mamy oświetlenie nieprzepisowe za co mogą zabrać dowód.
Żaden żarnik nie ma homologacji H1 a wiec jego włożenie w lampe powoduje utratę homologacji czyli posiadpanie auta z oświetleniem niezgodnym z przepisami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości