Wymiana zegarów w 323C na wersję z obrotomierzem
Strona 1 z 1
W mojej Madzi są zegary bez obrotościomierza. Czy można przełożyć z tego samego modelu ten sam rok itd. zegary z obrotościomierzem? Czy bedzie trzeba coś tam przerabiać czy tylko wystarczy podłączyć pod jakąś kostkę?
Ostatnio edytowano 19 wrz 2013, 10:20 przez Marek 161BD081, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Poprawa tematu
Powód: Poprawa tematu
- Od: 26 paź 2006, 21:19
- Auto: Mazda 323 C BA
ANBON napisał(a):Troxter mozesz mi powiedzieć gdzie trzeba odkręcić sruby aby wyjąć zegary. Chcę wstawić diody niebieskie i zrobić zegary na biało. nie chce nic wyłamac.
Śrubki znajdziesz łatwo, są 2 chyba. Potem wyjmujesz cały panel ten przy kierownicy, naokoło zegarów łącznie ze środkowymi nawiewami. Ja nie mam regulacji kierownicy góra-dół ale i tak było łatwo to wymontować. Ten plastik jest na zatrzaski, wystarczy podwadzić w odpowiednich miejscach [to wyczujesz gdzie są] i nic nie uszkodzisz. Zegary też się odkręca. Dokładnego opisu, co jak i pokolei nie napiszę, bo nie pamietam, ale "złotą rączką" nie jestem a bez problemów z tym sobie poradziłem.
Strona 1 z 1