Jestem szczęśliwym posiadaczem Madzi 323BA.| I wszystko byłoby cacy, gdyby nie fakt, że lusterko wewnętrzne zasłania mi kawał prawej strony drogi/chodnika... Przy dojeździe do skrzyżowania muszę się powyginać, żeby upewnić się, czy coś nie nadjeżdża/nadchodzi
Lusterko wewnętrzne- wysokość mocowania
Strona 1 z 1
Witam Serdecznie.
Jestem szczęśliwym posiadaczem Madzi 323BA.| I wszystko byłoby cacy, gdyby nie fakt, że lusterko wewnętrzne zasłania mi kawał prawej strony drogi/chodnika... Przy dojeździe do skrzyżowania muszę się powyginać, żeby upewnić się, czy coś nie nadjeżdża/nadchodzi
. Poprostu jest za nisko zamontowane (nie jestem jakimś "bykiem"– 186cm. wzrostu). Chciałbym je zamontować kilka centymetrów wyżej. Mam obawy przed odrywaniem lusterka "na chama". Może ktoś z Was poradził sobie z takim problemem...? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam!
Ostatnio edytowano 20 lip 2006, 12:44 przez type, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 6 kwi 2006, 00:29
- Auto: Mazda 323C BA 1995 1.5 16V
type napisał(a):Witam Serdecznie.
Jestem szczęśliwym posiadaczem Madzi 323BA.| I wszystko byłoby cacy, gdyby nie fakt, że lusterko wewnętrzne zasłania mi kawał prawej strony drogi/chodnika... Przy dojeździe do skrzyżowania muszę się powyginać, żeby upewnić się, czy coś nie nadjeżdża/nadchodzi. Poprostu jest za nisko zamontowane (nie jestem jakimś "bykiem"– 186cm. wzrostu). Chciałbym je zamontować kilka centymetrów wyżej. Mam obawy przed odrywaniem lusterka "na chama". Może ktoś z Was poradził sobie z takim problemem...? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam!
podobny problem jest (a raczej był) u mnie. kwestia regulacji fotel kierowcy no i przyzwyczjenia się do do takiej sytuacji
masz tez taki problem, że przy dużej prędkości masz spore drgania na lusterku wstecznym???
- Od: 23 cze 2006, 18:57
- Auto: Mazda 6 Kombi MZR-CD (CiTD) 2003 r
masz tez taki problem, że przy dużej prędkości masz spore drgania na lusterku wstecznym?
Nie zauważyłem tego problemu- może nie osiągnąłem odpowiedniej prędkości;) A może to dlatego, że mam przednią szybę;) Zwrócę na to uwagę.
- Od: 6 kwi 2006, 00:29
- Auto: Mazda 323C BA 1995 1.5 16V
Strona 1 z 1