Kostka od przełącznika regulacji świateł Mazda 323S
Strona 1 z 1
Witam, gdzie jest kostka regulacji świateł ta w środku? Bo nie mogę jej znaleźć. I mam pytanie. czy możliwe że mam wyprowadzoną instalacje pod montaż świateł z elektryczną regulacją, ale nie ma do niej kostki w środku auta?
- Od: 19 sie 2016, 18:47
- Auto: Mazda 323S BA 94r.
1.5L+LPG 88KM Z5
Kolego. Kostka musi być i powinna się znajdować po lewej stronie kierownicy lub ewentualnie po prawej tam gdzie zegar. A kształt jej i profil wygląda identycznie jak kształt gniazda regulatora który zamieszczam poniżej.

Mam już regulator ale nie ma do niej wtyczki która, powinna być po lewej stronie obok włącznika halogenów i świateł przeciw mgłowych. Rozebrałem pół auta a kostki nie ma. Nie ma nawet żadnej odpowiadającej wielkością i ilością pinów, trochę to dziwne bo instalacja do świateł jest i wszystko pasuje. Z tego co wyczytałem na forum tutaj to powinna być przyczepiona do zaślepki, ale ja w zaślepce mam centralkę od LPG
1.5L+LPG 88KM Z5
Kostka powinna mieć następujące kolory przewodów.
– czerwono/czarny
– czarno/różowy
– zielony
– czarny
– czarny
Jeśli nie ma takiej kostki to niestety będzie trzeba ciągnąć wiązkę aczkolwiek nie chce mi się wierzyć że auto nie zostało w nią wyposażone.
Szukaj wtyczki po prawej stronie tam gdzie zegar.
– czerwono/czarny
– czarno/różowy
– zielony
– czarny
– czarny
Jeśli nie ma takiej kostki to niestety będzie trzeba ciągnąć wiązkę aczkolwiek nie chce mi się wierzyć że auto nie zostało w nią wyposażone.
Szukaj wtyczki po prawej stronie tam gdzie zegar.
Wiązki elektryczne zwykle były kompletne więc nie widzę powodu aby nie było tego.
Poszukaj dokładniej.
Poszukaj dokładniej.
Ford C-MAX 1.6TDCi & AR 156 2.0TS & Honda Shadow VT1100 C3 Aero ’99
Były:
323F BA Z5 & Xedos 9 KL ’01
Honda Shadow VT1100C2 Sabre ’03
Honda Shadow VT500C '84
Były:
323F BA Z5 & Xedos 9 KL ’01
Honda Shadow VT1100C2 Sabre ’03
Honda Shadow VT500C '84
Poszukam w wolnej chwili jeszcze raz, już prawie skrzynkę bezpieczników wykręciłem, ale jeszcze poszukam w okolicach zegara. Dziwne by było jak instalacja wyprowadzona była by na reflektory a w środku w aucie już nie
1.5L+LPG 88KM Z5
W takim wypadku należałoby dorobić ten kawałek instalacji. Schematy są do pobrania tutaj w dziale FAQ. Czeka Cię więc trochę grzebania.
Poszukaj na forum kogoś z okolicy może Ci pomoże to opanować 
Strona 1 z 1