Spadek napięcia w instalacji po montażu dodatkowego światła STOP
Strona 1 z 1
Witam, mam taki problem, chciałem sobie podłączyć trzecie światło stopu do mazdy 323f Ba, po zamontowaniu wszystko pięknie świeciło , gdy odpaliłem auto, okazało sie że spada na obrotach, po odłączeniu światełka, wszystko wróciło do normy, jaka może być przyczyna, za słaby akumulator?? bo mam 55Ah 
Ostatnio edytowano 18 mar 2014, 14:24 przez Marek 161BD081, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Poprawa tematu
Powód: Poprawa tematu
- Od: 15 mar 2014, 16:39
- Auto: Mazda 323F BA 96r.
1.6 benzyna
Witam napis z cos więcej w jaki sposób podlaczyles ten Stop bo pewnie podpioles się pod tylna lampe po drugie uzupelnij profil jakie auto motor skąd jestes itd.
-
tygrys36
No tak, podpiołem pod lampe, bo nie znalazłem nigdzie kostki wyżej, nadciołem lekko kabelek i wpiołem stop i drugi do masy i zaczoł spadac na obrotach, teraz jak jest odłączony jest wszystko w porządku
1.6 benzyna
Sam sobie odpowiedziales co zrobiles źle poszukaj kostki w tylnej klapie w górnej jej czesci tam powinna być kostka.
-
tygrys36
to mase wtedy podpiąć pod klape czy jak? i jak mozesz to mniej więcej gdzie moze być ta kostka?
1.6 benzyna
Widziales gdzie w BA występuje 3 stop to tam poszukaj nie pamiętam juz gdzie się znajduje bo mam inna Mazde obecnie lub POS ukaj na google.
Tyle narazie mogę pomóc a i w kostce jest plus i .minus
Tyle narazie mogę pomóc a i w kostce jest plus i .minus
-
tygrys36
Dzięki jutro coś pokombinuje
1.6 benzyna
I jak tam udało cie prawidłowo podłączyć 3 Stop
Wysłane z mojego Trooper_X55 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Trooper_X55 przy użyciu Tapatalka
-
tygrys36
żadnej kostki u góry klapy nie ma, jest tylko od szyby i wstecznego, a z lampy idzie wiązka gdzieś niżej to jeszcze poszukam
1.6 benzyna
Strona 1 z 1