Witam.
Własnie kupiłem fotele i kanape do swojego bolidu z Anglika. I mam takie pytanie?
Jak wygląda przekładka fotela kierowcy, bo chciałbym miec pełną regulacje a jak wiadomo w Angliku kierowca to pasażer i takiej regulacji nie ma.
Czy ktoś już to robił? Duże są problemy?
Przekładka foteli z Anglika na Europe
Strona 1 z 1
samych regulacji jako takich nie da się przełożyć, bo to integralna część siedziska...ale wystarczy z dwóch foteli zrobić jeden...
u siebie zrobiłem taką operację 1.5roku temu i dzięki temu mam oba fotele z pełną regulacją
siedzisko (bez tapicerki) ze starego fotela + oparcie i obicie z tego z anglika = i masz fotel taki jak trzeba
powodzenia
u siebie zrobiłem taką operację 1.5roku temu i dzięki temu mam oba fotele z pełną regulacją
siedzisko (bez tapicerki) ze starego fotela + oparcie i obicie z tego z anglika = i masz fotel taki jak trzeba
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
powodzenia
- Od: 1 lis 2006, 15:47
- Auto: Galaxy MK2 2.3
samych regulacji jako takich nie da się przełożyć, bo to integralna część siedziska...ale wystarczy z dwóch foteli zrobić jeden...
powodzenia
I o to mi chodziło
Pozdrawiam.
- Od: 9 sie 2008, 00:49
- Auto: Było BA Z5. Jest AR147 JTD
Witam. Ja kupiłem z anglika fotel pasażera. Czy jest gdzieś opis, wyjaśnienie jak przełożyć same siedzisko i oparcie razem z obiciem ( moje się porwało i wygniotło :–) )?
- Od: 11 gru 2007, 19:30
- Auto: Mazda 323F BA Z5 z 1996
Witam odświeżę trochę temat. Przekładał ktoś samo obicie oparcia? Da się to zrobić w miarę tak żeby nie uszkodzić go za bardzo?? Bo poszukuję fotela kierowcy bo w moim oparcie się trochę potargało i nigdzie nie ma same pasażera lub angliki. I się zastanawiam nad kupnem anglika lub pasażera i przełożeniem samego obicia 
Strona 1 z 1