pozdro
Rezystor Dmuchawy
Strona 1 z 1
Cześć wszystkim, nawiew raz działa raz nie... a raczej Wgl juz w sumie nie działa <hmmm> jak przesuwam suwakiem od siły nawiewu to pod nogami pasażera za schowkiem coś "trzeszczy" wyczytalem gdzieś że to na 99% rezystor dmuchawy do wymiany, czy mam dobre info czy nie
a ps: jak podłączam dmuchawe na krotko to wszystko śmiga, wiec nie jest spalona, i jaki ten rezystor jak coś ma być bo mam mazde 98r z Klimatyzacją i też gdzieś wyczytałem że podobno trzeba wziać odpowiedni do wersji z Klimatyzacją i Bez czy to prawda?? i prosze o jakieś linki www z takimi oto rezystorami ktorę będą na paewno pasować do mojej Madzi
pozdro
pozdro
Vatos Locos !
- Od: 13 paź 2011, 11:52
- Auto: Mazda 323F Limited Edition
Jak pracuje wentylator na 4 biegu?
Na tej najwyższej szybkości pracuje on z pominięciem rezystora.
Swoją drogą czy aż tak ciężko jest założyć temat we właściwym dziale aby ja nie musiał tego przenosić?
Na tej najwyższej szybkości pracuje on z pominięciem rezystora.
Swoją drogą czy aż tak ciężko jest założyć temat we właściwym dziale aby ja nie musiał tego przenosić?
Ford C-MAX 1.6TDCi & AR 156 2.0TS & Honda Shadow VT1100 C3 Aero ’99
Były:
323F BA Z5 & Xedos 9 KL ’01
Honda Shadow VT1100C2 Sabre ’03
Honda Shadow VT500C '84
Były:
Honda Shadow VT500C '84
do nie dawna działał na 4 biegu teraz przestał i rownież znikły te dziwne "szmery" dobiegające spod schowka podczas przesuwania suwaka, podpinałem na krotko dmuchawe to śmiga... to nie wiem czy zamawiac rezystor czy co ?
Vatos Locos !
Nie pozostaje nic innego jak dobrać się do tego i popatrzeć dlaczego nie działa.
Może po prostu jakiś kabelek nie łączy i stąd cały problem.
Ale my za ciebie (i to na odległość) tego niestety nie sprawdzimy.
Może po prostu jakiś kabelek nie łączy i stąd cały problem.
Ale my za ciebie (i to na odległość) tego niestety nie sprawdzimy.
Ford C-MAX 1.6TDCi & AR 156 2.0TS & Honda Shadow VT1100 C3 Aero ’99
Były:
Honda Shadow VT500C '84
Były:
Honda Shadow VT500C '84
Witam dzisiaj też spotkała mnie taka niespodzianka. Jak wracałem z pracy nawiew działał jak należy,po jakiejś godzinie pojechałem na zakupy i po powrocie niestety nawiew nie działa sprawdziłem wszystkie bezpieczniki wszystkie dobre. Podłączyłem miernik i teraz po włożeniu w oba przewody napięcia nie ma ale jak wloze w jeden kabel a drugim (od miernika) dotkne do masy to pojawia się prąd rzędu 1.5 i 2.6 volta? Co się mogło stać? Czy czasem nie będę musiał wymienić wlacznikow?
Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
- Od: 23 lis 2012, 23:06
- Auto: Mazda6 2.3 sport 2003 żółta bestia
a u mnie dalej dupa zamawiam rezystor i zobaczymy czy ruszy 
Vatos Locos !
Strona 1 z 1