Chodzi o ten weżyk od zborniczka z płynem który sie potem podłącza do weżyka ze spryskiwaczami.
Lepiej niech każdy sprawdzi u siebie u mnie znalazlem 2 dziurki, dlatego jakoś tak szybko mi płyn się kończył. Dziurki są ze starości tak mi sie wydaje ktoś wymieniał już u siebie. Kupić specjalny wezyk, czy normalny dopasowany tez moze byc? A może poprostu zqakleić tasmą chociaż myśle że zaraz sie następne pojawią.
Wężyk do spryskiwaczy – czym zastąpić?
Strona 1 z 1
idz do sklepu z rybkami i akwariami i popros o wezyk do napowietrzacza, dostaniesz z metra ile bedziesz chcial,za jakies smieszne grosze
- Od: 9 lis 2003, 00:21
- Auto: Było BG B3, była BA Z5, jest NA B6 :)
ok tylko będe musiął zbiorniczek wyciągnąć i jakos tam na dole podłączyć bo nie wiem jak tam jest to podłączone i ciekawe czy dostane mniej więcej podobnej średnicy ale zobaczymy.
- Od: 18 maja 2004, 13:14
- Auto: Biała Mazda Protege 1.8 16V-DX SOHC 93' 103KM
No ja mysle ze wezyk od rybek to bedzie spoko rozwiazanie, skoro koledzy potwierdzaja skutecznosc patentu! Jakby sie gdzies zaginal za bardzo i przeplyw byl utrudniony, to mozesz zrobic w tym mijescu jakis oplot np. ze sprezynki, ktora uniemozliwi nadmierne zginanie wezyka, ale mysle ze bedzie to zbedne
- Od: 10 sty 2006, 17:29
To podskocze do sklepu z rybkami i kupie tylko mam pytanie czy musze zbiorniczek jakoś wykręcic żeby weżyk do niego podłączyć i jak to zrobić?
- Od: 18 maja 2004, 13:14
- Auto: Biała Mazda Protege 1.8 16V-DX SOHC 93' 103KM
Strona 1 z 1