Schemat bezpieczników i kontrolek (323f ba przedlift)
Strona 1 z 1
Poratowałby mnie ktoś schematem bezpieczników do wersji przedliftowej 323f ba z5? Co prawda mam instrukcje obsługi ale to jest chyba do wersji poliftowej bo rozkład bezpieczników jakiś inny mi sie tam wydaje. Poza tym ma ktoś może opis wnętrza przedliftu? Głównie chodziłoby mi o opis kontrolek zegarów itp...

Jeśli masz manual do swojej magdy to tam również jest rozkład zegarów, przycisków i kontrolek. spradź to sobie czy zgadza się z tym co posiadasz.
Andrzej414 napisał(a):Jeśli masz manual do swojej magdy to tam również jest rozkład zegarów, przycisków i kontrolek. spradź to sobie czy zgadza się z tym co posiadasz.
No właśnie wyżej napisałem wyraźnie że w mojej instrukcji obsługi opis kontrolek zegarów i liczników jest TYLKO od wersji poliftowej. Znalazłem w niej jedynie ogólny opis deski rozdzielczej do przedliftu... Dlatego jeśli ktoś by miał opis kontrolek i bezpieczników do przedliftu to byłbym wdzięczny jeśli by udostepnił

Każdy bezpiecznik jest przecież opisany za co odpowiada.
A kontrolki były opisane w jakimś temacie na forum. Nie wiesz do czego służy jakaś? pokaż fotkę, to Ci powiemy.
A kontrolki były opisane w jakimś temacie na forum. Nie wiesz do czego służy jakaś? pokaż fotkę, to Ci powiemy.
- Od: 12 paź 2008, 22:43
- Auto: 323f BA 1.8 TURBO '96
adamax4 napisał(a):A kontrolki były opisane w jakimś temacie na forum. Nie wiesz do czego służy jakaś? pokaż fotkę, to Ci powiemy.
Szukałem właśnie i nie moge znaleźć. Nie to że nie wiem do czego służy któraś konkretna tylko tych kontrolek jest dużo a na codzien zapalają sie tylko niektóre. Chodzi mi o to że gdyby kiedyś w trasie zapaliła sie jakaś "nowa" żebym wiedział co to

A tutaj macie "dla potomnych" opis bezpieczników w kabinie PO POLSKU (MAZDA 323F BA PRZEDLIFT):

pawcio1017 napisał(a):adamax4 napisał(a):A kontrolki były opisane w jakimś temacie na forum. Nie wiesz do czego służy jakaś? pokaż fotkę, to Ci powiemy.
Szukałem właśnie i nie moge znaleźć. Nie to że nie wiem do czego służy któraś konkretna tylko tych kontrolek jest dużo a na codzien zapalają sie tylko niektóre. Chodzi mi o to że gdyby kiedyś w trasie zapaliła sie jakaś "nowa" żebym wiedział co to![]()
viewtopic.php?f=116&t=43288&hilit=rodzaje+kontrolek
Tak jak tam patrzę, to obrazki znikły z serwera, ale są wypisane w kolejności, więc jak zaświecisz latarką na licznik, to będziesz widział jak wygląda
- Od: 12 paź 2008, 22:43
- Auto: 323f BA 1.8 TURBO '96
Strona 1 z 1