Grill, atrapa grilla
Strona 1 z 1
Witam. Ostatnio miałem małą kolizje, i moje pytanie jest takie, ile kosztuje ogolnie caly grill? i czy mozna kupic 1 z 2 czesci tego oto grilla? Czy trzeba obie czesci do kompletu? http://imageshack.us/photo/my-images/83 ... uudwv.png/ . Byle jak zrobione ale inaczej nie umiem tego ukazac, Tam na grillu jak jest strzałka jest ułamany z boku kawałęm grilla okolo 3cm, czerwonym kolorem ten srebnyplastik odłamał sie od tego czarnego i moje pytanie, mozna to jakos skleic? czy trzeba nowy? I tą biała linia połamane rzeczy, trzeba je nowe? czy tez mozna skleic?
- Od: 30 gru 2011, 13:17
- Auto: Mazda 323F BJ 2001 2.0 DiTD
O jaki samochód wogóle pytasz 
- Od: 12 paź 2008, 22:43
- Auto: 323f BA 1.8 TURBO '96
grill można odpowiednio skleić i dac do pomalowania. nie przenosi obciążeń wiec nie powinien pękać. co do ułamanego zaczepu od lampy to na przeglądzie oczywiście ze sie doczepią. chyba ze masz znajomych:P co do klejenia zaczepu lampy to kiedyś sam sie zastanawiałem i postanowiłem kupić nowa. z reszta nie masz kawałka zaczepu wiec myśle że najlepiej kupić używke
mazda 323s 1.5 `95 --> mazda 323f 1.5 `95
- Od: 7 gru 2008, 17:52
- Auto: Mazda 323f 1.5 BA
Strona 1 z 1