Jako ze jest to moj pierwszy post tutaj prosze o wyrozumialość i torche cierpliwości:)
Otóż jestem posiadaczem Mazdy 323p 1.5 98r od ponad roku, Wszystko chodzi jak w zegarku jednak ostatnimi czasy meczy mnie temat świateł. We wszystkich pozostalych modelach mniej lub bardziej daje sie wsadzic w reflektory soczewkil. Ja w swoim modelu również chcialem tego dokonać jednak przeszukujac internet wzdluz i wszerz nie udalo mi sie natrafic na zaden temat odnosnie soczewek w tym modelu.
Zapewne pytanie zabrzmi po co mi soczewki? Otóż chcialem zamontować u siebie światelka xenonowe, niechce jednak tego robic na zwyklych H4-kach bo wiem jak beznadziejny jest to pomysl, Natomiast oddanie do jakiegosc specjalistycznego serwisu skonczylo by sie albo "nie da sie" albo rachunkiem oscylujacym w granicach zakupu nowego auta
Pomyślalem jednak ze mozna by zaadaptować przednie reflektory z jakiegos innego modelu stosujac pare ewentualnych modyfikacji.
Dodam ze nie musza one idealnie pasowac, mam znajomego lakiernika i mysle ze dalo by sie drobne modyfikacje karoserii wprowadzić.
Z góry dzieki!