Witam,
Czy ktoś stosował foteliki Maxi Cosi w Mazdzie 323F BA?
Mam fotelik Cabrio Fix z bazą Easy Base 2, ale baza lata trochę na boki i nie jestem przekonana czy jest to dopuszczalne. A ponieważ na stronie Maxi-Cosi nie ma tego modelu mazdy na liście sprawdzonych samochodów, więc nie wiem czy ta baza się nadaje.
Z góry dziękuję za pomoc.
Fotelik Maxi-Cosi do Mazdy 323F BA?
Strona 1 z 1
Ja ma fotelik Chico i też trochę lata na boki .W sumie to mogłem dobrac samochód do fotelika, co nie
Z drugiej strony wózek Maxi Cosi to pewnie połowa wartości mojej Mazdy hehehe

– Kochanie, marzy mi się, żeby założyć na plażę coś takiego, co
sprawiłoby, że wszyscy by osłupieli.
– Łyżwy załóż.
sprawiłoby, że wszyscy by osłupieli.
– Łyżwy załóż.
verdanda napisał(a):Czy ktoś stosował foteliki Maxi Cosi w Mazdzie 323F BA?
Mam fotelik Cabrio Fix z bazą Easy Base 2, ale baza lata trochę na boki i nie jestem przekonana czy jest to dopuszczalne...
ja stosuję Maxi Cosi Cabrio Fix w 323F BA...ale mocuje go pasami, bez bazy
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
co prawda wiozłem potomka dopiero kilka razy ale wydaje się, że jest OK
- Od: 1 lis 2006, 15:47
- Auto: Galaxy MK2 2.3
Ale skoro daje się go zamontować na bazie, to pewnie i samymi pasami będzie można go zainstalować, chyba lepsze będzie takie rozwiązanie niż mało stabilna baza... podobno fotelik samochodowy Maxi Cosi Priori właśnie świetnie się spisuje montowany na pasy.
-
Globus
Maxi cosi pasuje ale tylko po zew- mam tak zamontowane u siebie. Do przodu pasuje jeszcze lepiej tylko oparcie trzeba odp ustawić
TZn tylko na skrajnych się da zamocować- Trzeba naciągnąć pas "na hama" bo fotelik lata na boki przy delikatnym obchodzeniu. Po 1 probie zalapiesz o co biega. Świetnie trzyma w zakrętach bo młody nigdy mi nie narzeka.
TZn tylko na skrajnych się da zamocować- Trzeba naciągnąć pas "na hama" bo fotelik lata na boki przy delikatnym obchodzeniu. Po 1 probie zalapiesz o co biega. Świetnie trzyma w zakrętach bo młody nigdy mi nie narzeka.
MAZDA &M....ITSUBISHI
Strona 1 z 1