ruszające się lusterko boczne
1, 2
Obawiam się że nie jest to takie proste. Element który sie uszkodził jest częścią układu żyłek do regulacji lusterkiem. Boję się że nie będę w stanie zmątować tego prawidłowo po ściągnięciu tych żyłek.
-
baru01
dzisiaj walczylem z moim ruszajacym sie lusterkiem. Mialem 2 problemy ktore tu opisujecie, na szczescie poradzilem sobie calkiem latwo. MIanowicie gdy rozebralem obudowe od wewnatrz samochodu okazalo sie ze poprostu brakuje jednej srubki brakowalo
, drugi problem byl z tym ze telepie je na wybojach ale to tez latwo poszo dalem kawalek detki jak pisal jeden kolega i juz sie nie trzesie
pozdrawiam i zycze aby wszystkim wszystkie naprawy tak latwo przychodzily 
- Od: 14 sie 2010, 15:49
- Auto: Mazda 323F BA 96r
Dzejk napisał(a):dzisiaj walczylem z moim ruszajacym sie lusterkiem. Mialem 2 problemy ktore tu opisujecie, na szczescie poradzilem sobie calkiem latwo. MIanowicie gdy rozebralem obudowe od wewnatrz samochodu okazalo sie ze poprostu brakuje jednej srubki brakowalo, drugi problem byl z tym ze telepie je na wybojach ale to tez latwo poszo dalem kawalek detki jak pisal jeden kolega i juz sie nie trzesie
pozdrawiam i zycze aby wszystkim wszystkie naprawy tak latwo przychodzily
Witam, też mam problem z kołataniem lewego elektrycznego lusterka na wybojach. Możesz mi opisać patent z dętką żeby ucichło?
- Od: 25 mar 2011, 17:38
- Auto: Mazda 323f BA 97' Z5
Ja proponuję dokręcić 3 śruby od spodu lusterka
, bo to najprawdopodobniej one są przyczyną tego kołatania..
Śrubokrętem ich nie da rady dokręcić bo nie ma dostępu.., ja użyłem do tego krótkiego wkrętaka i kombinerek
.
Powodzenia.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Śrubokrętem ich nie da rady dokręcić bo nie ma dostępu.., ja użyłem do tego krótkiego wkrętaka i kombinerek
Powodzenia.
- Od: 9 lut 2011, 17:57
- Auto: Mazda 323f BA KF '94
1, 2