Dokladki progowe 323f Ba 2.0 GT
Strona 1 z 1
Witam
Mam mozliwosc skopiowania dokladek progowych do Mazdy 323f Ba z wersji 2.0 v6 GT
Chodzi o boczne listwy , tak zwane lezki. Bede w pewnej firmie wykonywal odlew dla siebie , bo wkoncu udalo mi sie zdobyc oryginalne dokladki i wezme kilka sztuk na sprzedaz
Poki co chce wiedziec czy beda jacys chetni. Na allegro sa jedne za 270 zl ...
Na forum takze ktos sprzedawal je za taka cene
Cena jaka chcialbym za nie uzyskac to 130zl , czy jest ktos chetny ? Narazie nie wiem z czego bylby wykonane itd , napewno nie jakis "szajs" bo zajmowalby sie tym ktos kto w tej branzy jest od dluzszego czasu. Pozdrawiam 
-
piotrek_acm_
Tak bedzie to kopia oryginalu. Wykonanie bedzie bardzo dobrej jakosci , firma wykonujaca je zajmuje sie tworzeniem zderzakow , spojlerow itd , istnieje 18 lat w tej branzy 
-
piotrek_acm_
Te dokładki będą od razu do malowania tak? Jeśli cena to 130zł i będą takie same mocowania jak w oryginale i jak będzie wszystko glanc pomada
Proszę się odzywać jak będzie jakaś zrobiona to chętnie zobaczę zdjęcia.
- Od: 31 paź 2009, 13:12
- Auto: Mazda Xedos 9 2,5V6 KL-DE 2000
Niestety tylko komplety bede sprzedawal , chyba ze znajdziesz kogos chetnego na przeciwna strone 
Edit: W tym tygodniu jade do firmy zlozyc zamowienie
Edit: W tym tygodniu jade do firmy zlozyc zamowienie
-
piotrek_acm_
Przepraszam , z gory ze post pod postem , ale odkopuje temat.
Wczoraj odebralem kopie dokladek progowych
Wykonane sa solidnie , z dwoch warstw , ktore sa naprawde wytrzymale , grubosc taka jak oryginal
Oryginalna czesc miala na lakierze odpryski , co tez przy odlewie zostalo w formie wiec kopie trzeba przed malowaniem wyszlifowac papierem sciernym
Jesli ktos chcialby zamontowac dokladki na srubach , sa wyznaczone miejsac w ktorych trzeba wywiercic sobie otwor , ale z tego co wiem , wiekszosc osob , montuje te dokladki na klej do szyb , wiec z montazem czy dopasowaniem lakiernik/blacharz nie powinien miec problemu. Material mozna przypilowac lub sciac dla indywidualnych potrzeb.Odpowiem odrazu na pytanie : Czarny pasek na krawedzi oryginalnej czesci (srebrnej) to guma naciagnieta. Po co ? Sam nie wiem bo oryginalna czesci nie jest moja , ale chyba po to by lebiej calosci przylegala do samochodu
Zainteresowani prosili o foto , dam link do paczki ze zdjeciami , zeby kazdy mogl sobie je dokladnie obejrzec
Zdjecia nie sa oszalamiajacej jakosci , ale jakby nie bylo widac to o co chodzi
http://wyslijto.pl/plik/b0o4h98bt2
Na kazde pytanie odpowiem , wiec prosze smialo je zadawac

Uploaded with ImageShack.us
Wczoraj odebralem kopie dokladek progowych
Na kazde pytanie odpowiem , wiec prosze smialo je zadawac

Uploaded with ImageShack.us
-
piotrek_acm_
witam, a spojlera na tylną klapę nie masz ?
- Od: 6 kwi 2009, 09:49
- Auto: Kiedyś MX-3 1.8 V6 teraz zielona 323F BA 1.5 16V
Strona 1 z 1