Oczywiście oba lusterka manualne
lusterko prawe
Strona 1 z 1
roznily sie ksztaltem, BA po lifcie ma takie same lusterka jak 323 BJ i 626 GF
lusterka po lifcie mozesz zobaczyc u kolegi Rafal
lusterka po lifcie mozesz zobaczyc u kolegi Rafal
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Czyli lusterka z tych modeli można stosować zamiennie? czy mocowania są inne?
co do przed i po lifcie to można stosować je zamiennie, mam jedno po lifcie (prawe) i drugie (lewe) przed liftem
co do przed i po lifcie to można stosować je zamiennie, mam jedno po lifcie (prawe) i drugie (lewe) przed liftem
Chyba nie mozna stosowac wymiennie, w BA BJ i GF sa roznego ksztaltu trojkaty.
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Nie wiem jak to jest ale zeby dopasowac lusterko do swojej madzi 3 razy zamawiałem i za kazdym razem ruznica była....Tak sie składa ze mam elektryczne z podgrzewaczem...Auto po liftingu 98r. I roznia sie 3 podstawowymi rzeczami.... Rozmiar trójkata co szyba wchodzi w niego i tym przetłoczeniem...(Do innych aut sa takie nakładki styl chrom na lusterkach chodzi mi 0 ten elemet) I ruznia sie rozstawem srub mocujacych...Trzeba uwazac przy dobieraniu lusterek.Prosty przykład jesli jezdzicie na spoty postawcie z trzy auta 323 F i poruwnajcie je ze sobom.
- Od: 13 cze 2009, 20:31
- Auto: Mazda 323F Ba 1998r
Strona 1 z 1