Witam,
dzisiaj "tak o" żeby nie było za spokojnie przestało mi sygnalizować że zostawiłem zapalone świetła w 323F KF.Występuje to tylko w drzwiach kierowcy.Wszystkie pozostałe włączają sygnalizacje.
Krańcówka w drzwiach sprawna bo wyłącza lampke na podsufitce.
Wie ktoś jak to jest zrobione ? Jakieś propozycje gdzie szukać ?
Pozdrawiam...
Dźwięk zostawionych zapalonych świateł
Strona 1 z 1
Ja sie tym kolego zajmowalem w piatek albo w czwartek nie pamietam dobrze. A przyczyna jest ten malutki nie wiem jakby to nazwac" przycisck " pewnie zasniedzialo Ci tak jak u mnie. To jest na jedenym wkrecie, tylko ze pozniej mialem probelm bo nie mialem jak tego kabelka wyciagnac. zreszta rozbierzesz bedziesz widzial. A to jest dosc glupie bo czesto zostawialem na swiatlach.://
- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium
arafal21 napisał(a):Ja sie tym kolego zajmowalem w piatek albo w czwartek nie pamietam dobrze. A przyczyna jest ten malutki nie wiem jakby to nazwac" przycisck " pewnie zasniedzialo Ci tak jak u mnie. To jest na jedenym wkrecie, tylko ze pozniej mialem probelm bo nie mialem jak tego kabelka wyciagnac. zreszta rozbierzesz bedziesz widzial. A to jest dosc glupie bo czesto zostawialem na swiatlach.://
to jest właśnie krańcówka ale kolega ma sprawną skory wyłącza mu lampkę w podsufitce.
- Od: 15 lut 2009, 18:00
- Auto: była 323F BA BP 95r.
jest Mondeo MK4
A sory:d jeszcze bylem troche albo bardziej wczorajszy:D hehe. i zle przeczytalem. A tak wogole to sakd dochodzi ten dZwiek?? moze to jest cos nie halo, a i pewnie swiatelko z tym dzwiekiem jest powiazane a nawet napewno.
- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium
Strona 1 z 1