Dwa różne loga Mazdy na jednym aucie – czy to prawidłowe?

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez kubi2410 » 7 mar 2008, 12:16

Nie zdziwił bym się kiedy auto by miało nowe znaczki na zewnątrz bo nie którzy zmieniają sobie ale jeśli na kierownicy jest nowy a na masce stary to coś jest już nie tak
Forumowicz

Od: 10 paź 2007, 16:51
Auto: 323F BJ 2001 1.6 sport

Postprzez rafal12322 » 7 cze 2010, 23:13

Odkopie trochę ten temat.
Mam takie pytanie, jak powinna wyglądać Mazda 323F z 98r? Bo mam zamiar wymienić swojego smoka 2.0 V6 na 1.8 i przeglądam te aukcje ale na każdej jest inna. To mają różne loga, brakuje loga na kierownicy, jedne mają np. te lampki w drzwiach, inne nie itd. Więc ja powinna naprawdę wyglądać taka Mazda z tego roku?
Początkujący

Od: 3 paź 2008, 14:49
Auto: Mazda 323F 2.0 V6 1995 rok

Postprzez Kioto » 26 cze 2010, 03:00

w polsce jest duzo aut powypadkowych ??? nie niema wcale tak duzo bo nie rozpoznajecie ruznicy miedzy autem powypadkowym skladanym z cwiarek ,,co bardzo profesjonalnie robilem przez 6 lat <rotfl> od aut po stluczkach gdzie krzywila sie podluznica pekal zderzak giela sie maska ,,kazdy lakiernik /blacharz robi w setkach takie auta .. w setkach i niema w tym nic dziwnego bo taka kolizja niema wplywy na to auto oczywiscie jesli naprawa jest robiona solidnie ,,watpie zeby auto typu mazda 323 BA z 97 roku po totalnym dzwonie miala szanse na jaka kolwiek powazniesza naprawe bo poprostu auta za 6 tys juz nikt nie bedzie reanimowal ,,, nie oplaca sie i tyle a jak kolega wozil auta z zachodu to wie ze za taka mazde w niemczech daje sie 300 euro przywozi sie do polski i szprzedaje za 7-8 tys i tu prosze mamy typowa polska cwaniaczkowata dzialalnosc ...super ekstra biznes ,,, jak by ktos mial watpliwosci to niech wejdzie na byle jaki serwis ogloszeniowy w niemczech i sprawdzi ile kosztuje tam mazda 323 BA a okaze sie jak ludzie daja sie doic przez innych ,,,pozdro od tych co kupili auto od takiego prywatnego handlazyny napili mu pegi w kieszen po trujnie <dupa> pozatym ten lakier na mazdzie jest orginalny tyle ze aparaty maja funkje ktora polepsza zdjecia ,, kazda cyfrowka to ma i to dlatego lakier jest ciut inny ale sporo jest aut z tym lakierem a 2 sam malowalem
lakier jak dziewczyna zawsze musi wygladac mokro :)
lakierowanie to pasja nie praca
Obrazek
Forumowicz

Od: 3 kwi 2010, 00:14
Auto: 323 Usa 1,6 8v 1992 lpg 397 tys
323 1,7D pn sedan
renault clio.megane
opel vectra B
obecnie subaru impreza 98 r

Postprzez piotr_szp » 6 lut 2013, 09:50

Panowie nie bądźmy naiwni, który ze producentów robi tak w seryjnych autach? Też sprzedałem 323f przedlift z nowym logo na kierownicy, auto było bite i też tak sprzedane po naprawie!

Wysłane z mojego LT18i
BF3
Forumowicz

Od: 31 paź 2007, 22:57
Auto: Mazda 6 '07r, 2.3l