Jakie tutaj mają być śrubki?

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez fucek » 25 kwi 2010, 19:34

Witam!
zabieram się za drobne naprawy w mojej Madzi 323f BA 1.5 96r i zauważyłem że brakuje mi paru śrubek
czy ktoś po tych zdjęciach może mi podać rozmiary tych śrubek albo zdjęcie takich śrubek? Wydaje mi się ze tam w te otwory mają być takie same śrubki
oto zdjęcia

Obrazek
Od strony pasażera przy drzwiach po prawej stronie pod schowkiem

Obrazek
Od strony kierowcy za schowkiem z bezpiecznikami

Obrazek
OD strony kierowcy przy pedale gazu po prawej stronie (tak sami mi brakuje takiej śrubki od strony pasażera)

Akurat jak kupowałem to auto to żadnych śrubek tam nie było i chciał bym zamocować wszystko jak należy.
Prosił bym o pomoc!
Pozdrawiam
Początkujący

Od: 12 lis 2009, 20:32
Auto: Mazda 323f BA 1.5 96'r

Postprzez bartekdw » 25 kwi 2010, 20:00

W miejscach które wskazujesz nie powinno być śrubek ale spinki. Są dosyć kruche dlatego masz ich tak mało, mi też sporo brakuje ale nie widzi mi się dawać 2 zł za sztukę (oryginał jakieś 7-10zł). Może kiedyś.
Mniej więcej taka powinna tam być, pójdź do bagażnika to znajdziesz jakąś i będziesz wiedział czego szukać
Obrazek
pozdrawiam
Obrazek Obrazek
Forumowicz

Od: 30 kwi 2008, 20:20
Auto: Mazda 6 gg 2.3 lpg

Postprzez Cerveja » 12 maja 2014, 22:24

Witam
Czy możecie mi podpowiedzieć jakich mocowań użyć do nadkoli, zamówiłem plastikowe na lewy przód.
Z góry dzięki za pomoc
Cerveja

Postprzez Piterek17 » 13 maja 2014, 13:30

Sa do dostania plastikowe spinki dedykowane do mocowania nadkoli. Na swiat spinek, autospinka powinny byc ;)
Obrazek
Forumowicz

Od: 25 maja 2011, 13:18
Auto: Mazda 323F Z5 98' LE