Wyjmowanie włącznika ogrzewania tylnej szyby
Strona 1 z 1
Witam,mam problem w mojej madzi prawdopodobnie z przyciskiem ogrzewania, z tego co tu przeczytałóem objawy na to wskazują.Bo nie grzeje mi szyba z tyłu ani kontrolka na desce rozdxzielczej,dopiero jak odepne jeden z kabelków na szybi zapala sie kontrolka,podejrzewam ze to moga byc styki.Usiłowałem wyciagnac porzycisk z przodu ale jedyne co zrobiłem to otworzyłem go w połowie a myslałem ze wyjdzie z kabelkami.Pomóżcie koledzy i powieddzcie jak sie dobrac do tego przycisku??
Ostatnio edytowano 11 gru 2009, 09:18 przez blakly, łącznie edytowano 1 raz
-
blakly
blakly, uprzejmie proszę o zapoznanie sie z REGULAMINEM forum, a następnie poprawienie tytułu tematu na własciwy korzystając z przycisku
przy swoim pierwszym poście. W przypadku braku poprawy tematu w ciagu 24h trafi on do Kosza.

blakly :
1. Tunel – 2 śruby tuz za fotelami.
2. Tunel przy lewarku zmiany biegów, po zdjęciu poprzedniego – 2 śruby. Wyciągnąć popielniczkę – 1 śruba + 2 zapinki osłony przy nogach kierowcy i pasażera.
3. Konsola – 2 śruby + 2 śruby nad kolumną kierowniczą po obu stronach tuz pod licznikiem. Po wykręceniu śrub konsoli pociągasz ją do siebie, bo musi jeszcze wyskoczyć z zatrzasków. Po tej operacji masz już dostęp do przełączników.
Chyba niczego nie pominąłem
Przyjemnej zabawy
1. Tunel – 2 śruby tuz za fotelami.
2. Tunel przy lewarku zmiany biegów, po zdjęciu poprzedniego – 2 śruby. Wyciągnąć popielniczkę – 1 śruba + 2 zapinki osłony przy nogach kierowcy i pasażera.
3. Konsola – 2 śruby + 2 śruby nad kolumną kierowniczą po obu stronach tuz pod licznikiem. Po wykręceniu śrub konsoli pociągasz ją do siebie, bo musi jeszcze wyskoczyć z zatrzasków. Po tej operacji masz już dostęp do przełączników.
Chyba niczego nie pominąłem
Przyjemnej zabawy
dzięki wielkie koledzy za pomoc, właśnie o tych dwóch śrubach nad kolumną kierownicy niewiedziałem i nie potrafiłem całego plastiku zdjąc,ale teraz mam nadzieje juz mi się uda:) Jeszcze raz wielkie dzięki!
-
blakly
A nie ma za co 
Strona 1 z 1