reflektory przednie od Anglika do Europejczyka
Strona 1 z 1
pytanko mam takie? miałem mały dzwonek i strzeliła mi lampa przednia ( KOITO )-głównie szkło,osłona Problem polega na tym iż trudno jest dostać 2 taką samą. kombinuję więc o kupnie wersji angielskiej i poprzekładać zawartość (środek-soczewkę itp) do anglika i założyć do madzi. Czy jest to wykonalne? czy o koncie oświetlenia drogi decyduje również klosz przedni (szkiełko?)? robił już ktoś taki manewr??
- Od: 22 paź 2006, 12:10
- Auto: mazda 323F BA. Z5 16V
Na to pytanie odpowie Ci tylko Chuck Norris....A na poważnie to chyba cała filozofia miedzy anglikiem polega na tym ze to szkoło robi to załamanie ale pewien nie jestem....A po 2 to jak to wytłumaczysz ,,Milicjantowi" jeśli na szkiełku będzie inny atest
- Od: 11 lut 2008, 19:48
- Auto: RX8 Revolution 231HP 2004r
Szkłą powinny byc takie same – główna różnica polega na koncie świecenie reflektorów. Jeżeli przełożysz samo szkło do europejskiej wersji, to nic się nie stanie, a jeżeli chodzi o policję to musialbyś ich bardzo zdenerwowa żeby sprawdzali dokładnie reflektory i ich atesty
- Od: 7 sie 2008, 11:39
- Auto: Mazda 323F BA '96 1,5 STAG
Ja mam lewe oczko od europejczyka praw od angola i nie ma problemu. Ani nikt Mi nie mruga że go razi, nikt mi nigdy nie mówił że coś nie tak świeci, z policją takż nigdy nie miałam problemów.
Są w życiu samochody, które raz widziane bywają niezapomniane...:)
Moja Madzia ;) --> http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=65508
Pozdrawiam, Gośka ;)
Moja Madzia ;) --> http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=65508
Pozdrawiam, Gośka ;)
- Od: 30 lis 2008, 13:24
- Auto: Mustang & Navara & Cooper
Tak tylko,że jak masz prawe od Anglika,to nikogo nie oslepisz ,gorzej z lewymMania napisał(a):Ja mam lewe oczko od europejczyka praw od angola i nie ma problemu.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 5 sty 2007, 18:46
- Auto: Było : Punto I Prelude II gen Audi 200 5000s , 323F BA , E46 .
Jest : Punto II , Bravo II 1.4 Turbo :)
dzięki chłopy!
już zakupiłem KOITO Europejczyka i gra! Co prawda znalazłem wersję bez silniczka, ale jakoś żyję
Co gorsza kupiłem najpierw 2x DEPO i w DEPnOłem w G... Czegoś takiego nie powinni wogóle sprzedawać. Będę musiał coś z nimi zrobić
) puszcze na allegro albo coś tylko szkoda mi będzie kolejneg ourzytkownika takich światełek:(
już zakupiłem KOITO Europejczyka i gra! Co prawda znalazłem wersję bez silniczka, ale jakoś żyję
Co gorsza kupiłem najpierw 2x DEPO i w DEPnOłem w G... Czegoś takiego nie powinni wogóle sprzedawać. Będę musiał coś z nimi zrobić
- Od: 22 paź 2006, 12:10
- Auto: mazda 323F BA. Z5 16V
Strona 1 z 1