sorka za jakość ale nie miałem czym zrobić fotki to w necie znalazłem lecz opisu nie było
www.mazdaspeed.pl
Artur211 napisał(a):czy kontrolka ABS powina sie zapalaci po przekręceniu kluczyka. jak sprawdzić czy jest ABS
Artur211 napisał(a):czy kontrolka ABS powina sie zapalaci po przekręceniu kluczyka. jak sprawdzić czy jest ABS
Ja mam na górze jeszcze dwie niepodświetlone kontrolki taką spiralę i obok jakby pojemnik z płynem ktoś wie co oznaczają i czy da się je uruchomić?
Mam żaróweczkę przy kontrolce płynu w spryskiwaczach, a kontrolka nie działa wiecie co może być przyczyną?
i posiada kontrolke (pasku rozdzadu) czego dowiedzialam sie u mechanika ale nie mam pojecia jak ja usunac mimo iz pasek rozdzadu byl wymieniony 4000 km wczesniej a zapalila sie przy 200 tys
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości