Jak w temacie : klason... nie dziala. Wersja bez poduszki. Mierzylem prad i z tego co zauwazylem najprawopodobniej tasma. Moje pytanie jest nastepujace: czy do zmiany tasmy moge uzyc takiej z podejsciem pod poduszke? Takie sa dostepne z tego co do tej pory zauwazylem. Szukam juz jakis czas i nie bardzo moge znalezc inna...
Jako ze jestem totalnym laikiem mam jeszcze jedno pytanko :da sie samemu zmienic tasme czy trzeba do warsztatu?
Klakson
Strona 1 z 1
pomożecie?
pozdrawiam skorpek
Verstehen kann man das Leben rückwärts, leben muß man es aber vorwärts.
SWAP BA Z5 –> BP How-to BY–>Gadula
- Od: 9 sie 2008, 21:35
- Auto: śleć :-D
skorpek1 napisał(a):pomożecie?
za free

opowiadaj gdzie mierzyles napiecie???Na kierownicy za przyciskiem i przed przyciskiem klaksonu???A na wtyczce klaksonika mierzyles???Tam jest jeden czy dwa sygnaly??Sprawdzales bezposrednio pod aku czy on dziala??Obstawiam na brak masy lub zardzewiala wtyczka przy samym klaksonie.Zazwyczaj tam pada,bo duzo wody dostaje.Tylko uwazaj jak bedziesz sprawdzal klakson bezposrednio przy aku, bo......... a w sumie taki wstrzas jest dobry na krazenie
-
waldii
waldii napisał(a):za free pytajnik ysz łoł
Jakas piana bedzie
Gdzie mierzylem? Mierzylem bezposrednio na tasmie... Jak juz pisalem nie mam poduszki wiec mierzylem rowniez bezposrednio na kierownicy w miejscu gdzie jest styk... Bezposrednio pod aku nie sprawdzalem bo ( az wstyd sie przyznac ) nie wpadlem na to
pozdrawiam skorpek
skorpek1 napisał(a):Ale Sprawdze tak jak poradziles bezposrednio pod aku i wtedy dam znac
tylko radze nie dotykac stykow,bo jak zatrabi i puscisz od klem indukcja pojdzie na rece i jjjjuuuuuuuhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuu

-
waldii
hehe ładnie czyli mam sie nie wystraszyc i nie puszczac... A niech trabi
w weekend bede w domu to sprawdze to co mi poradziles i dam znac bo tu w Krakowie nie mam niestety warunkow do tego
w weekend bede w domu to sprawdze to co mi poradziles i dam znac bo tu w Krakowie nie mam niestety warunkow do tego
pozdrawiam skorpek
no wiec: podlaczalem na krotko bezposrednio do aku i dziala. Masa raczej ok bo jej nie tykalem tylko sam plus do aku przykladalem i dziala czyli masa raczej ok.
W kierownicy pradu nie ma wiec chyba moje przypuszczenia co do tasmy sie sprawdzaja...
aha i mam 2 klaksony i oba dzialaja jak na krotko podlaczam...
W kierownicy pradu nie ma wiec chyba moje przypuszczenia co do tasmy sie sprawdzaja...
aha i mam 2 klaksony i oba dzialaja jak na krotko podlaczam...
skorpek1 napisał(a):W kierownicy pradu nie ma wiec chyba moje przypuszczenia co do tasmy sie sprawdzaja...
wątpie,bo raczej te elementy nie padaja.Sprawdzales bezpieczniki??
-
waldii
waldii napisał(a):Sprawdzales bezpieczniki??
jasne ze sprwdzalem
no nic jutro jeszcze raz wszystko od poczatku dokladnie sprawdze, chociaz przypominam sobie ze jak kupowalem Madzie to mi łepek mowil ze to wina jakiegos kabla w kierownicy...
hmmm... jutro dokladnie posprawdzam jeszcze raz
pozdrawiam skorpek
Strona 1 z 1