Robert W. napisał(a):A co myślicie o zamienniku paska firmy Quinton Hazell oferowanych przez Mazdę?
hmm... nie przypominam sobie abym wypuszczal na rynek takie paski... :P
www.mazdaspeed.pl
Słyszałem, że TRW stosuje się w europejskich autach. Ja osobiście nigdy nie zakładałem paska tej firmy (obecnie tani jest oryginał, więc nie ma sensu kupować jakieś badziewie).Marko67 napisał(a):Chce wymienić rozrząd (Mazda 626 1.8 GE FP 16v 1994r) i w jednym sklepie zaproponowano mi pasek firmy TRW w cenie 45zł. Co mam zrobić?
Bladyy78 napisał(a):Napiszcze mi prosze jakiej firmy sa orginalne paski rozrzadu do mazdy bo ja dzis byłem w skepie i kupiłem pasek formy JC mówili mi ze to jest orginał dałem za niego 70zł a podrubka jakas kosztowala 45 zł.
Bedziesz jezdził .Bladyy78 napisał(a):Produkcji Japonskiej
Ufac tylko mozna fabrycznym manualom. Duzo literatury jest na rynku w ktorych jest masa błędów.Hannibal napisał(a):Jak mam to rozumieć.
Tak jest nie ma ..... nie raz zakładalismy nowy rozrząd po zerwaniu ( FS/FP ) zadnych problemów – prawiehubizx napisał(a):nie ma innych możliwości
Jaksa napisał(a):Tak jest nie ma ..... nie raz zakładalismy nowy rozrząd po zerwaniu ( FS/FP ) zadnych problemów – prawiehubizx napisał(a):nie ma innych możliwościholowanie auta do serwisu .
vinyl997 napisał(a):Jaksa napisał(a):Tak jest nie ma ..... nie raz zakładalismy nowy rozrząd po zerwaniu ( FS/FP ) zadnych problemów – prawiehubizx napisał(a):nie ma innych możliwościholowanie auta do serwisu .
Witam koledzy wymienilem rozrząd i pompe wodną w MX-3 1,8 V6 po 130 tyś Km kosztowalo mnie to razem z robocizna 1050 zł ale po 150 Km coś zaczeło hmm tak jak by dzwonić potem przestało i znów zaczeło, pojechałem do tego samego mechaniaka i stwierdził że rozsypał sie jakis napinacz czy cos – jakaś część która można wymienić bez sciągania rozrządu wystarczy jaieś pokrywy odkręcić a byłem pewny że wymienił wszystko i oznajmił mi że ta częsc kosztuje prawie 700 zł!!! co o tym sądzicie? może coś zje.. i teraz mnie ładuje w bambuczo..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość