Poszukuje sportowych walkow do mazdy 323F 1.8 16v BA
Strona 1 z 1
farciarz napisał(a):jeday...zagadaj do Papajo...ściągał do swojej 1.8
i przyznać trzeba, że fajnie mu śmiga
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
jeday szukaj na ebayu, kiedys znlazlem do silniczka 1.8 BP, ale nie jest tak latwo znalezc, pozniej szukaj kto by Ci mogl je kupic! W USA bierz pod uwage ludzi ktozy maja tylko konta na terenie USA, tam nie chca robic interesow z ludzmi z polski (czyt.wysylac do polski). Przyblizony koszt: 150-200$
- Od: 10 sty 2006, 17:29
No wlasnie nie mam nikogo kto mogl by mi cos kupic na ebay. Swiatek jest drogi i sa rozne opinie na temat jego wyrobow... Ogolem w przyszlym tygodniu zaczynam juz cos robic przy silniczku i jesli pozostanie mi tylko Swiatek to waleczki zostawie sobie na pozniej. Pozdro
- Od: 5 sty 2006, 18:30
- Auto: 323F 1.8 16V BA
sam mozesz zrobic zakupy na ebay, zaloz konto na paypal.com ,wplacasz hajs z karty bankowej i potem wysylasz sprzedajacemu, dziala w 100%, a wiekszosc amerykanow przyjmuje platnosci paypal'emjeday napisał(a):No wlasnie nie mam nikogo kto mogl by mi cos kupic na ebay. Swiatek jest drogi i sa rozne opinie na temat jego wyrobow... Ogolem w przyszlym tygodniu zaczynam juz cos robic przy silniczku i jesli pozostanie mi tylko Swiatek to waleczki zostawie sobie na pozniej. Pozdro
-
grimmriper
Strona 1 z 1