Artiks napisał(a):Ja na sprawność aparatu po regeneracji nie narzekam faja
a ja tam
Gdyby ktoś potrzebował to ja mam nową cewkę do M3
www.mazdaspeed.pl
Lukano napisał(a):Gdyby ktoś potrzebował to ja mam nową cewkę do M3 oczko
BratCukierka napisał(a):co wiem grzebał coś przy śrubce przy przepustnicy... czy tym się reguluje TPS?
organo napisał(a):to ze wymieniane nie znaczy ze dobre jakiej firmy zakladales i jak miales mozliwosc przelozenia aparatu to trzeba bylo troszkie wiecej po przekladac przewody i swiece tez (nie polecam sentecha przewodów) mialem nowe i porazka jesli elektryka to bym zostal tu przy tych elemetach
podlaczales pod komp. (nasza cudowna dioda wystarczy )
i nic nie piszesz o ukladzie paliwowym tez ma znaczenie
czujniki w jakim stanie
1 podepnij to pod diode (komp ) sprawdz bledy
2 nic nie wykarze jeszcze raz pros kogos o przezucenie aparatu przewodow i swiec
3 spradz cisnienie w komorach czy jest rowne moze ktorys cylinder dal ciala
Powrót do góry
logimen napisał(a):Madzia kilka dni temu przeszla wymiane kabli WN (miala Sentech'y a teraz ma NGK) i swiec (NGK BKR5 E-11) przejechala jakies 70km na roznych obrotach ja testowalem na zimno i na cieplo i autko jak nowe po prostu az milo smigac nia teraz xD szarpala do prawie 3000obr a teraz plynnie sie rozpedza od samego dolu bez roznicy czy zimna czy ciepla. odchodzilem od zmyslow juz tak jak nie ktorzy tutaj z forum bo silniczek miala ok sprawdzony i elektryke tez i aparacik tez jest git ale zaden mechanik moj nie kojarzyl ze to moga byc kabelki. nawet mi powiedzial jeden ze to rozrzad zle ustawiony hehe :p DZIEKI ORGANO i reszcie FORUMOWICZOW za wskazowki! freszcie madzia jest zdrowa
BratCukierka napisał(a):Kolega miał podobny problem z szarpaniem...
Na codzień nie dało się normalnie jeździć, po dodaniu zbyt mocno gazu na niskich obrotach dławił się i nie chciał jechać.... pomagało odjęcie gazu lub redukcja na niższy bieg...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość