Cześć. Mam pytanie odnośnie rury od przepływomierza powietrza, zrobiły mi się na niej 3 dziury i czy to jest bezpośrednią przyczyną dławienia się silnika podczas dodawania gazu? Gdzie w Łodzi mógłbym taką rurę dostać, bo byłem na 2 szrotach i nie mieli, a mi się spieszy szczerze mówiąc?
Pozdrawiam
Rura od przepływomierza powietrza
Strona 1 z 1
fotorelacja i w moim przypadku byla bardzo przydatna, ja osobiście skleiłem taśma do węży gumowych
a jeśli koniecznie chcesz rure nową to polecam allegro zawsze coś jest
a jeśli koniecznie chcesz rure nową to polecam allegro zawsze coś jest
mazda 323s 1.5 `95 --> mazda 323f 1.5 `95
- Od: 7 gru 2008, 17:52
- Auto: Mazda 323f 1.5 BA
Ja ostatnio na allegro płaciłem 245 zł za rurę dolotową , jak się dowiadywałem w inter carsie to w ogóle nie mieli i nie sprzedają przewodów dolotowych
-
adam0204
adam0204 napisał(a):Ja ostatnio na allegro płaciłem 245 zł za rurę dolotową , jak się dowiadywałem w inter carsie to w ogóle nie mieli i nie sprzedają przewodów dolotowych
wow 245zł ja pierdziele sporo, ja bym kupił używke albo załatał..
Pozdrawiam Kuba[color=#0080BF][/color]
- Od: 27 paź 2009, 23:18
- Auto: Jest: 323C 1.5 16v 98r – LIFT
była mx-3: 1.6 16v 94r – LIFT
No proszę George kupił w inter carsie a jak ja się dowiadywałem to tak jak pisałem wyżej otrzymałem info że nie sprzedają niby ten sam sklep a jednak klient jest inaczej traktowany – dziwne.
-
adam0204
Jak patrze na te wasze ceny za zwykly kawalek gumowej rury, to sorry, ale plakac mi sie chce. Ja dzieki szanownemu forum zakupilam uzywana rure dolotowa w doskonalym stanie za jedyne... 40 PLN. Chetny do sprzedania sam sie zglosil i zaproponowal cene.
Na drugi raz radze korzystac z forum i dzialu: Chce kupic...
Na drugi raz radze korzystac z forum i dzialu: Chce kupic...
- Od: 18 mar 2009, 13:59
- Auto: Mazda 323f BA 1.5 (1996)
Strona 1 z 1