witam.
Mam drobny dylemat. Byłem u elektromechanika zapytać o sondę. Stwierdził że zamiennik za 100-150 zł nie ma prawa działać bo za miesiąc padnie i trzeba szukać oryginału który może kosztować nawet 600 zł.
Sprawdziłem w swojej madzi mam 4 przewodowa czarny szary i 2 białe.
Teraz pytanie gdzie i jaką sondę kupić ? zwykła uniwersalna na 4 kable czy lepiej coś bardziej dedykowanego ?
Będę wdzięczy za wszelkie linki do sklepów i aukcji wypróbowanych i działających produktów.
pozd
Jaką sonde lambda kupić ?
Strona 1 z 1
Podejrzewam, że jak byś poszukał po forum to na pewno byś znalazł odpowiedni temat
Ale jak już się udzielam to mogę śmiało polecić sondę DENSO, mam taką od ponad roku i działa bardzo dobrze, auto pali tyle ile ma palić, nie zamula a komp nie wywala błędów. kosztowała mnie chyba 170zł w CARSPEED.PL – sklepie naszego forumowego kolegi smirnoffa
Ale jak już się udzielam to mogę śmiało polecić sondę DENSO, mam taką od ponad roku i działa bardzo dobrze, auto pali tyle ile ma palić, nie zamula a komp nie wywala błędów. kosztowała mnie chyba 170zł w CARSPEED.PL – sklepie naszego forumowego kolegi smirnoffa

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Strona 1 z 1