Świece i przewody WN – Jakie będą najlepsze?
Strona 1 z 1
Ja rownież kupilem NGK, ale poprzedni właściciel mial założone BOSCH i powiem, że nie widzę różnicy. Nie wiem, ile on na nich przejechał, ale ja zrobiłem 46.000 km i nie miałem z autem żadnego problemu.
2003-2007 323F BA Z5
2007-2011 323F BA KF
2011-....... 3 BK Y6
2007-2011 323F BA KF
2011-....... 3 BK Y6
- Od: 9 cze 2004, 20:05
- Auto: Mazda 6 GH 2.0 MZR-CD EX+
Świece: NGK lub DENSO.
Przewody WN: NKG.
BOSCH nie robi dobrych świec. Bratu kiedyś na BOSCH'u maluszysko się "dusiło". Zmienił na ISKRĘ i autko jeździło, jak nowe
Poza tym wiele zależy od specyfiki silnika...
Przewody WN: NKG.
BOSCH nie robi dobrych świec. Bratu kiedyś na BOSCH'u maluszysko się "dusiło". Zmienił na ISKRĘ i autko jeździło, jak nowe
Poza tym wiele zależy od specyfiki silnika...
http://download.mx3.info/mazdaspeed.exe
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl
redface.pl
newjeans.pl
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl
redface.pl
newjeans.pl
Mogę potwierdzić – brat kupił kiedyś zamiast NGK (bo akurat w sklepie do Lanosa NGK nie było). Do przebiegu 10tys. chodziły, potem zaczęło autko na wolnych obrotach nierówno chodzić. Wymienił na stare NGK i problem zniknął, czyli świece BOSCH wytrzymały ledwie połowę przebiegu.GofNet napisał(a):BOSCH nie robi dobrych świec
- Od: 20 lip 2005, 16:56
- Auto: Focus I TDCi
sołtys napisał(a):Mogę potwierdzić – brat kupił kiedyś zamiast NGK (bo akurat w sklepie do Lanosa NGK nie było). Do przebiegu 10tys. chodziły, potem zaczęło autko na wolnych obrotach nierówno chodzić. Wymienił na stare NGK i problem zniknął, czyli świece BOSCH wytrzymały ledwie połowę przebiegu.GofNet napisał(a):BOSCH nie robi dobrych świec
czyli świece wymieniamy co 20 tys km?
Strona 1 z 1