lesiux napisał(a):mam nadzieje, że przy spokojnej jeździe nie będzie mi łykać oleju...
Bartg napisał(a):zdrowy silnik przy butowaniu non stop tez swoje oleju spali, nie ma siły
świeżak napisał(a):Przejechałem 1000km od wymiany oleju i jestem w bardzo dobrym humorze, bo nie bierze ani grama:D 4 tysie od remontu i na bagnecie stały poziom oleju – nic, tylko sie cieszyćMobil1 10W40 leje od samego początku jakby co:D
no_fear napisał(a):świeżak napisał(a):Przejechałem 1000km od wymiany oleju i jestem w bardzo dobrym humorze, bo nie bierze ani grama:D 4 tysie od remontu i na bagnecie stały poziom oleju – nic, tylko sie cieszyćMobil1 10W40 leje od samego początku jakby co:D
u mnie podobnie – aktualnie ~4tys km od wymiany pierścieni i uszczelniaczy – od początku Mobil 5W50 – również zero ubytków i zero dymienia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość