Filtr paliwa – gdzie jest zamontowany? [BA Z5]
ja mam efke BG ale również ciężko miałem z tym badziewiem również akumlator na dobre 30 min powędrował na ziemie ale nieprzejmujcie się jakby wam przyszło zmienic w focusie to dopiero byście się naszukali i nawku.... 

- Od: 18 lip 2007, 16:07
- Auto: 323f 2.0 DITD BJ
staś napisał(a):ja mam efke BG ale również ciężko miałem z tym badziewiem również akumlator na dobre 30 min powędrował na ziemie ale nieprzejmujcie się jakby wam przyszło zmienic w focusie to dopiero byście się naszukali i nawku....
witam!
staś a gdzie jest zlokalizowany filtr paliwa w bg w efce? bo kupilem juz filtr i chce go zmienic tylko jakos go nie widze
- Od: 10 kwi 2007, 19:37
- Auto: 323f BJ 2.0 Diesel 74KW
Jeżeli coś się zacina użyj siły,gdy się złamie to znaczy,że i tak wymagało wymiany :]
- Od: 19 maja 2008, 21:06
- Auto: Mazda 323f ''96 1.5 Z5 + LPG BRC
Sequent 24
macius napisał(a):Viceroy napisał(a):ej a po co sie wymienia i kiedy wogle ten filtr paliwa pytajnik????????????
To było Pytanie Retoryczne
Jeżeli coś się zacina użyj siły,gdy się złamie to znaczy,że i tak wymagało wymiany :]
Sequent 24
Witam,
Mam problem ponieważ nie wiem gdzie znajduje się filtr paliwa w mojej Madzi
Gdzie mam szukać tego filtra ? z góry dziekuje Pozdrawiam!:):):)
Mam problem ponieważ nie wiem gdzie znajduje się filtr paliwa w mojej Madzi
" MAZDA JEST JAK TYSKIE – PONAD WSZYSTKIE !! "
- Od: 1 mar 2010, 18:41
- Auto: Mazda 323F 1,5 16V
panowie a ja mam takie pytanie... bo też chcę się zabrać za ten nieszczęsny element czyli filtr paliwa w madzi 1.8... a brzmi ono następująco: czy da się dobrać do niego od spodu??? czy jest on umieszczony tak że trzeba się od góry dobierać??? jakiś czas temu jak wymieniałem sprzęgło to pamiętam że przes ...rane było tam od góry się gdziekolwiek z łapami wcisnąć... niedawna wymiana pasków altka i wspomagania też dawała zdrowo po d....e jeśli chodzi o komfort wykręcania wszystkiego .... a ja mam jeszcze u siebie sekwencję wpakowaną więc miejsca mam tylko tyle zeby się ( w kur wiać) na każdym kroku jak coś muszę pod maska pogrzebać.... wczoraj była walka z filtrami od gazu i też różowo nie było a są prawie na wierzchu...
- Od: 14 cze 2008, 16:44
- Auto: Mazda
Według mnie od dołu Będzie bardzo ciężko.Jedynie od góry i to po wyjęciu akumulatora.Przed akcją wypij dużą dawkę magnezu bo będą Ci potrzebne stalowe nerwy ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Sequent 24
wymienia się go z tego co mi mechanior powiedział co 40tys km...
mnie tez to czeka ale jakoś nie mogę się zebrać hehe
mnie tez to czeka ale jakoś nie mogę się zebrać hehe
Tak samo jak każdy brak czasu i mnie to czeka.
Miłej zabawy z wymianą życzę..

Miłej zabawy z wymianą życzę..
- Od: 12 mar 2007, 23:40
- Auto: Mazda 323F BA-BP
1840cm3,114 KM