Modyfikacja dźwięku (BA Z5-DE)
1, 2
co do wydechu remusa kupiłem w idealnym stanie na gumtree za cene markowego oryginalnego czyli ok 200 zł więc można powiedzieć że trafiło mi się jednak fani basowego dźwięku nie będą zbyt pocieszeni gdyż jest on cichy można powiedzieć że oryginalny walker ktory zdemontowałem bardziej się darł wy wyższych partiach obr więc przerobiłem tłumik po swojemu rozciąłem i pospawałem po swojemu teraz chodzi jak trzeba
co do dolotu kupiłem mazde juz ze zgrzebanym dolotem na stożku K&N i było ok pewnego dnia zachciało mi się kupić inny filtr bo tamten był brudny i kupilem taki za 50 zł okazało się że mazda jeździ gorzej niż jeździła wiec kupiłem preparat do mycia stożków i wymyłem K&N i smiga do tej pory... dałem stożek koledze również do silnika z5 gdzie wsadził go w miejsce w miejsce oryginalnego filtra i stwierdził że samochód jest słabszy i również sie go pozbył... dlatego ja nie polecam filtrów "no name" z allegro za pare zł
- Od: 7 wrz 2007, 12:51
- Auto: mx-3 1.6 107KM 98r
1, 2