piszczy przy odpaleniu
1, 2
czyli dzieje sie tak jak odpalisz silnik czy wtedy gdy przekrecisz kluczyk na zaplon?
Mazda 323f BA 1996 1.5 DOHC B/G
- Od: 18 lis 2011, 11:27
- Auto: Mazda 323f BA 1.5 88kM
06.06.1996r
Bendix pewnie ci daje taki dzwiek mam tak od kiedy kupilem madzie:D, a i te paski tak z czuciem sobie trzeba bylo naciagnac a najlepej sprawdz w jakiej sa kondycji, ojciec mial tak juz z 2 m-ce i sie okazalo ze trzeba pasek wymienic.
- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium
Mniej więcej tyle co podaje sprzedawca lub internetowi sprzedawcy. Co to za pytania
Czy to sklep
Jak tak dalej to padną tu pytania odnośnie dokładnego kosztu zakupu paska z wymianą w tolerancji 10 zł
Czy to sklep
Jak tak dalej to padną tu pytania odnośnie dokładnego kosztu zakupu paska z wymianą w tolerancji 10 zł

Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008
farciarz napisał(a):Mniej więcej tyle co podaje sprzedawca lub internetowi sprzedawcy. Co to za pytania![]()
Czy to sklep
Brawo:)
moze kolega nie potrafi alledrogo sie poslugiwac:)
- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium
to "skwierczenie " jak to napisał klajny90 nie koniecznie to musi być bendix ja dosłownie wczoraj złożyłem swoj rozrusznik i miałem taki same objawy.jakiś czas temu działo się tak tylko na zimnym silniku a ostatnio za każdym razem gdy odpalałem auto./ u mnie sprawe rozwiązała wymiana tulejek zozrusznik i ciszej pracuje i jest mu lzej na sercu 
klajny90 napisał(a):Przepraszam za te pytanie. Faktycznie złe pytanie postawiłemale nie potrzebne te głupie komentarze. Odrazu musicie cisnąć?
Nie przejmuj się. Z każdym tak robimy aby się ludzie oduczyli śmiecenia na forum. Zasada jest taka że moderatorzy w przypadku takich wpisów mają później więcej roboty co nie jest dla nich miłe sprzątanie takiego śmietnika.
Ale luz. Masz przynajmniej małą nauczkę i teraz będziesz wiedział co i jak. A i innym kolegom z forum da to również coś do zrozumienia.
Peace
Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008
1, 2