Ja miałe kilka aut i w żadnym tego problemu sie doświadczyłem,jak wlałem na max to starczyło do kolejnej wymiany 8000km.,wiec oleju nigdy ze sobą nie woziłem
Ale podobno RX potrzebują sporo oliwy,to prawda?????
www.mazdaspeed.pl
luki_92_92 napisał(a):Taa, pewnie, przebieg realny, 140 tysięcy, a olej bierzekręcenie licznika + motodoctor kolego a nie niski przebieg. Ja mam 242k realnego przebiegu u siebie, i gdyby nie to że mi ucieka przy rozrządzie oraz spod korka olej (widać ślady wycieków, wytrę a za jakiś czas znów jest olejem ubrudzone) to by nic nie brało oleju, więc dziwne że przy sporo niższym przebiegu masz silnik do remontu
Lantis 89 napisał(a):Widać ze dbasz o madzie wycierając jej wycieki niżeli je likwidowac
luki_92_92 napisał(a):Lantis 89 napisał(a):Widać ze dbasz o madzie wycierając jej wycieki niżeli je likwidowac
pilnuj swojej, ok? Będzie mnie stać na rozebranie silnika i powymienianie wszystkiego co się zużywa przy okazji, to wtedy to zrobię, zamiast po 10 razy silnik rozbebeszać. Narazie to na olej nie mam żeby wymienić dopiero za tydzień, dwa może coś będę miał, więc drażnią mnie takie głupie komentyJak twierdzisz że nie dbam o moje auto to chyba nie mamy o czym rozmawiać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości