Planowanie głowicy, a ubywający olej
1, 2
waldek2000 – zapraszam do przeczytania całego wątku o oleja z eksploatacji...
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Jeśli nie przekonałem cię to zapraszam do poczytania stosownej literatury. W polecanym prze ciebie wątku jest wiele pożytecznych informacji ale będę się trzymał mojej wersji.
- Od: 16 mar 2007, 13:27
- Auto: 323F BJ DITD, KIA CEED 2.0 CRDI SW
waldek2000 – masz prawo. Wg. mnie jeśli uszczelki zaczną puszczać olej to znaczy, że i tak nadawały się tylko do wymiany i prędzej czy później na mineralu też zaczęły by puszczać...
Trusted computing – Yes or No?
brii napisał(a):Wg. mnie jeśli uszczelki zaczną puszczać olej to znaczy, że i tak nadawały się tylko do wymiany i prędzej czy później na mineralu też zaczęły by puszczać...
W ten sposób mocno podrażasz koszty eksploatacji. Po co lać syntetyk i po miesiącu wymieniać uszczelki, simmeringi, uszczelniacze zaworowe a jak silnik rozebrany to może kapitalkę zrobić jak można zalewać półsyntetyk i jeździć
- Od: 16 mar 2007, 13:27
- Auto: 323F BJ DITD, KIA CEED 2.0 CRDI SW
1, 2