Przepływomierz ocena stanu gołym okiem – FOTY
moze przeniesmy ta dyskusje do spotkan regionalnych ''olsztyn'' bo jestesmy na warsztacie i tak nie wypada.Jak co to pisz w dziale ''spotkania regionalne ,olsztyn ''
pozdrawiam
pozdrawiam
-323 BF E3 jest x18xe
-323 BG B3+LPG jest JGC EVA 4,7V8
-323F BA KF auto naprawa tanie usługi mechaniczne 693447060
-byla C18NZ+LPG
-byla 323 BD E3
-była Z22XE+LPG
-była c14se +lpg
-323 BG B3+LPG jest JGC EVA 4,7V8
-323F BA KF auto naprawa tanie usługi mechaniczne 693447060
-byla C18NZ+LPG
-byla 323 BD E3
-była Z22XE+LPG
-była c14se +lpg
Witam, podłącze sie i odświeże troche ten temat.
Mam mazde 323f 1,5 z 1998r z instalacja gazowa. Okolo miesiac temu auto "zakaszlało" i pojawiły sie problemy z odpaleniem silnika (od razu gasł) a takze z jazda na benzynie (straszny "muł").
Pojechałem do mechanika, ktory stwierdzil ze to pompa paliwowa. Wydalem 180 zl i nic, nie pomoglo. Nastepnie pojechałem na diagnostyke komputerowa, okazalo sie ze to przepływomierz.
Kupiłem przez internet używany, podobno z samochodu bez instalacji gazowej, 200 zl nie moje
.
Po otrzymaniu przesyłki postanowilem ze założe go sam (chęć zaoszczędzenia głupich 50 zl). Minął niespełna miesiąc i... przepływomierz sie zepsuł, znowu te same objawy i brak drucika.
Czy ktoś może mi napisac czy poza tym ze w samochodzie jest instalacja gazowa cos jeszcze moze negatywnie wplywac na przepływomierz?, czy może powodem ponownej usterki było złe zamontowanie? nie wspomne juz o tym ze uzywany przepływomierz mógł juz byc na wyczerpaniu.
Mam mazde 323f 1,5 z 1998r z instalacja gazowa. Okolo miesiac temu auto "zakaszlało" i pojawiły sie problemy z odpaleniem silnika (od razu gasł) a takze z jazda na benzynie (straszny "muł").
Pojechałem do mechanika, ktory stwierdzil ze to pompa paliwowa. Wydalem 180 zl i nic, nie pomoglo. Nastepnie pojechałem na diagnostyke komputerowa, okazalo sie ze to przepływomierz.
Kupiłem przez internet używany, podobno z samochodu bez instalacji gazowej, 200 zl nie moje
Po otrzymaniu przesyłki postanowilem ze założe go sam (chęć zaoszczędzenia głupich 50 zl). Minął niespełna miesiąc i... przepływomierz sie zepsuł, znowu te same objawy i brak drucika.
Czy ktoś może mi napisac czy poza tym ze w samochodzie jest instalacja gazowa cos jeszcze moze negatywnie wplywac na przepływomierz?, czy może powodem ponownej usterki było złe zamontowanie? nie wspomne juz o tym ze uzywany przepływomierz mógł juz byc na wyczerpaniu.
- Od: 4 wrz 2009, 20:38
- Auto: Mazda 323f, 1,5, 98r
lenar napisał(a):Panowie ja z takim pytaniem gdzie tanio mozna kupic nowa przepływke lub uzywana w naprawde atrakcyjnej cenie????????
A co rozumiesz pod pytaniem tanio
A tak na marginesie to przejżyj dział sprzedam....gdzie możesz znaleźć coś dla siebie
Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008