aparat zaplonowy mx3 v6
Strona 1 z 1
mam nowe kable i swiece a aparat mam niestety uszkodyony objawia sie to w nastepujacy sposob.auto gasnie co chwile po przekreceniu kluczykiem kreci sobie wskazowka od obrotomierza.czy ktos wie jak wyzglada schemat takiego aparatu i jak to naprawic lub cos wykombinowac!
- Od: 13 kwi 2005, 21:31
- Auto: mazda mx3 v6
Aparat o symbolu KF 34, od 323F BA V6. Jeżeli u Ciebie w aparacie znajduje się jeden nadajnik impulsu sygnalizujący położenie pierwszego cylindra to wystarczy zmienić tylko jeden kabelek we wtyczce i będzie O.K.
Aparat KF 34 jest o wiele mniej awaryjny od aparatu KL 01.
Jeżeli chcesz sprawdzić jakie masz nadajniki impulsu, to pod obudową aparatu znajdziesz takie tarczki. Jeżeli masz jedną która tylko w jednym miejscu zasłania Halla to spoko, jeżeli jednak nad nią jest coś w rodzaju 3 łopatowego wiatraka to niestety aparat nie podpasi Ci....
Co do ceny to myślę, że będzie dobra dla Ciebie...
Aparat KF 34 jest o wiele mniej awaryjny od aparatu KL 01.
Jeżeli chcesz sprawdzić jakie masz nadajniki impulsu, to pod obudową aparatu znajdziesz takie tarczki. Jeżeli masz jedną która tylko w jednym miejscu zasłania Halla to spoko, jeżeli jednak nad nią jest coś w rodzaju 3 łopatowego wiatraka to niestety aparat nie podpasi Ci....
Co do ceny to myślę, że będzie dobra dla Ciebie...
Strona 1 z 1