Za co odpowiedzialne są czujniki Halla?
Strona 1 z 1
Przerywanie, trudności z odpalaniem, zwiększone spalanie. Jeśli wyskakuje błąd :czujnik położenia wału" to są czujniki halla w aparacie zapłonowym.
Jeśli Ci padł to nie kupuj używanego tylko oddaj do naprawy, np do Yakuzy z Torunia. Pisałem do nich przed chwilką i za typową usterkę naprawa wynosi 220zł.
Jeśli Ci padł to nie kupuj używanego tylko oddaj do naprawy, np do Yakuzy z Torunia. Pisałem do nich przed chwilką i za typową usterkę naprawa wynosi 220zł.
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Cukierek napisał(a):Jeśli wyskakuje błąd :czujnik położenia wału" to są czujniki halla w aparacie zapłonowym.
A wiesz że w V6 jest czujnik położenia wału
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
BratCukierka napisał(a):A wiesz że w V6 jest czujnik położenia wału
ja wiem bo kiedys mi wtyczka zasniedziala(Adasiowi tez) i dawalo to objawy jak padniety aparat.
Zapytaj czy pamieta aparat z V6 ktory naprawial dla zolnierza z torunia.Jak z nim rozmawialem obiecal znizke dla klubu 20zl ale nie mialem czasu sie tym zajac.Moze cos wynegocjujeszCukierek napisał(a):np do Yakuzy z Torunia. Pisałem do nich przed chwilką i za typową usterkę naprawa wynosi 220zł.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
wieć to fakt madzia pali więcej ostatnio na gazie czasem coś przyszarpie ale na benzynie nie
moduł nowy, cewka nowa, kopułka nowa, palec nowy, kable nowe i tak sie zastanawiam może i czujnik halla
moduł nowy, cewka nowa, kopułka nowa, palec nowy, kable nowe i tak sie zastanawiam może i czujnik halla
Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów
a jest możliwa zmiana czujników halla samemu
cewke udało mi sie zmienić samemu ale cewka to tylko odkrecenia paru śrubek a czujniki halla są chyba jakoś wtapiane
cewke udało mi sie zmienić samemu ale cewka to tylko odkrecenia paru śrubek a czujniki halla są chyba jakoś wtapiane
Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów
Strona 1 z 1