Stuki w zawieszeniu z tylu a sciaganie auta w lewo
Strona 1 z 1
Slysze ze puka z tylu na autostradzie przy szybkosci 120km/h sciaga auto w lewo. Czy te dwa problemu maja ze soba zwiazek. Z uwagi na to ze jestem nowy powiedzcie mi czy z tylu mozna wymienic same tuleje czy cale wahacze?
-
mariusz.sebastian
mi tylne zawieszenie stuka od ponad pol roku, jestem po wymianie lacznika stabilizatora i wahaczu wzdluznym ktory jest zlaczony z tuleja!!!, po wymianie w/w okazalo sie ze stuki nie ustaly lecz zauwazylem poprawe, po wroceniu do mechanika okazalo sie ze musze caly komplet amorow wymienic. Stuka mi glownie na nierownosciach jezdni, zauwazylem takze sciaganie auta w lewo na "wybojach" lub tez bardzo nierownej nawierzchni.Przy wyzszych predkosciach nie wystepuje sciaganie.
- Od: 27 gru 2008, 23:46
- Auto: mazDa 323f bj 99.r 1,5
mariusz.sebastian prosze o poprawe tematu jak i swojego postu. W tytulach postow jak i w postach nie stosujemy pisania z Caps Lockiem. CL oznacza krzyk a nie potrzeba nam na forum krzykaczy. Czas poprawy 24h. Czas start.
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Witam,
Podepnę się do temat.. mam wytrzaskane tuleje przednie przy wahaczu wzdłużnym i szukam zamiennika.
Wyczytałem w jednym wątku że do mazdy 626 GF tuleje przy podwoziu z powodzeniem zastosowano z VW Transporter T-2 (521 407 183). Pytanie moje brzmi czy będzie to pasowało do mazdy 323 BJ?
Jeszcze jest jedna opcja, mianowice czy będzie pasował cały wahacz wzdłużny pasujący do mazdy 626 GW z modelu
KIA CLARUS
HYUNDAI / KIA MOTORS
0K9A2 28200
LINK ASSY- TRAILING
Pozdrawiam serdecznie,
Daniel
Podepnę się do temat.. mam wytrzaskane tuleje przednie przy wahaczu wzdłużnym i szukam zamiennika.
Wyczytałem w jednym wątku że do mazdy 626 GF tuleje przy podwoziu z powodzeniem zastosowano z VW Transporter T-2 (521 407 183). Pytanie moje brzmi czy będzie to pasowało do mazdy 323 BJ?
Jeszcze jest jedna opcja, mianowice czy będzie pasował cały wahacz wzdłużny pasujący do mazdy 626 GW z modelu
KIA CLARUS
HYUNDAI / KIA MOTORS
0K9A2 28200
LINK ASSY- TRAILING
Pozdrawiam serdecznie,
Daniel
- Od: 28 maja 2009, 20:23
- Auto: BYŁO – Mazda 323F BJ DITD (2001)101KM
Trwa polowanie na Xedosa 9 :)
Strona 1 z 1