Witam,
muszę wymienić łączniki drązka stabilizatora z przodu do Mazdy 323 F rocznik 99 TD. I wiem, że na stronie http://ramech.pl/katalog.php?groupId=11&brandId=62 są niby łączniki do tej wersji ale jest jakaś uwaga a propos VIN (do VIN ...304194 ). Ja mam inny i tu moje pytanie. Czy te łączniki mimo wszystko będą pasować do mojej Mazi?
Pozdrawiam i dzięki za pomoc.
Łącznik stabilizatora Ramech do 323F 99 r
Strona 1 z 1
Konstrukcyjnie obydwa typy wyglądają tak samo, ale może różnią się długością?
Kupowałem w ramechu łączniki z2660 do mazdy po lifcie i pasują idealnie, choć tak na prawdę to kupiłem łączniki do Nubiry – mają ten sam symbol co do mazdy (Z 2660), ale są tańsze.
Skoro nie MA różnicy to po co przepłacać
Kupowałem w ramechu łączniki z2660 do mazdy po lifcie i pasują idealnie, choć tak na prawdę to kupiłem łączniki do Nubiry – mają ten sam symbol co do mazdy (Z 2660), ale są tańsze.
Skoro nie MA różnicy to po co przepłacać
- Od: 17 wrz 2008, 08:24
- Auto: Mazda 323f BJ '02 ZM
wiem że na tył się różnią przed i po lifcie ale na przód to nie wiem jak to jest
Witam ja troche z inen beczki z jedna uwaga, zeby nie kupowac czasem gum drazka stabilizatora zamiennika tylko ryginaly ja kupilem i caly czas mi walil drozek o sanki bo srednica otworu byla blizej laczenia sie tej gumy, a oryginaly sa ze wyzej ma ten otwor i nie przylega ten drazek tak do sanek, tyle z mojej strony.
1- Byla Mazda 323f BJ 1.5 2000r. 2- Obecna Mazda 323f BJ 2.0 DiTD 2003r. 3- potem Mazda 6 lub 3 nastepca 323F :D:D
- Od: 6 maja 2009, 22:16
- Auto: Mazda 323f BJ 2.0 DiTD 2003r
Ja z tyłu brałem yamato i nawet miały numer oryginalnej części wybite
Założyłem i nastała cisza myślę ze to dobry zamiennik, a w cenie jednej oryginalnej miałem dwie
Jak najbardziej polecam Yamato
Założyłem i nastała cisza myślę ze to dobry zamiennik, a w cenie jednej oryginalnej miałem dwie
Jak najbardziej polecam Yamato
Dorzucę jeszcze jedną uwagę o łącznikach firmy Ramech: co prawda montaż jest bezproblemowy, ale za to po półtorarocznej eksploatacji gumowe osłony popękały już dookoła i rdza też wyłazi. Chyba lepiej przełożyć gumki ze starych oryginałów, po po 7 latach wyglądały lepiej.
- Od: 17 wrz 2008, 08:24
- Auto: Mazda 323f BJ '02 ZM
Strona 1 z 1