potrzebuje pomocy w znalezieniu na allegro pompy abs
Strona 1 z 1
Witam mam problem ze znalezieniem na allegro pompy abs do mojej Madzi 323 f bj ditd 2000r 66kw (90 km), kupilem pompe ale mechanik powiedziala ze nie pasuje co wydaje mi sie dziwne moja Mazda numer vin JMZBJ14R201298405 , prosze o link do aukcji z gory dziekuje i pozdrawiam Forumowiczów
- Od: 18 kwi 2012, 20:14
- Auto: mazda 323 f bj 2.0 ditd, a od lutego Mazda 3 BK 2004 nordic green
a to nie wystarczy poszukać na forum? chyba ktoś podawał informacje jakie oznaczenia mają pompy do przed i polifta, Ty potrzebujesz RF2A
Pompa ABS jest pod akumulatorem. Wyjmij akumulator, potem odkręć podstawę i zrób zdjęcie pompy. Znajdź później taka na allegro. Ja kupiłem akurat z 626 pompę, wyglądała identycznie, podmieniłem silnik i elektronikę. Zespół zaworowy został nie ruszony, bo nie było takiej potrzeby. Zrobiłem to w zasadzie w garażu bez kanału, Czyli da się:)
Pogotowie Komputerowe
Alarmy samochodowe, centralne zamki, blokady zapłonu, czujniki cofania, światla dzienne itp.
Alarmy samochodowe, centralne zamki, blokady zapłonu, czujniki cofania, światla dzienne itp.
Strona 1 z 1