Witam
Potrzebuje znac dokladne oznaczenie skrzyni biegow do MAZDY 323F BJ Z 1998 roku 1840poj. 16V 114KM
Ja znalazlem ze jest to F5H6-03-000 , ale ja swojej skrzyni jeszcze nie wyciagałem, wiem ze oznaczenia sa na naklejkach i nie wiem czy wogole u mnie beda stad moje pytanie.
Przy okazji szukam skrzynie, moze ktos takowa posiada
Pozdrawiam
problem ze skrzynią
Strona 1 z 1
łącze tematy
witam mam takie pytanko odnośnie bj 1,8 miałem jakiś czas temu problem ze skrzynią więc kupiłem drugą wymieniłem i śmigałem aż do dziś, po rozebraniu starej okazało sie że mechanizm różnicowy się posypał;na wymienionej skrzyni zrobiłem około 3000km i zaczynają sie pojawiać podobne objawy jak wcześniej ; więc pytanie do użytkowników takich modeli czy skrzynie są w nich awaryjne czy może mam takie szczęście że akurat żle kupiłem
pozdrawiam
witam mam takie pytanko odnośnie bj 1,8 miałem jakiś czas temu problem ze skrzynią więc kupiłem drugą wymieniłem i śmigałem aż do dziś, po rozebraniu starej okazało sie że mechanizm różnicowy się posypał;na wymienionej skrzyni zrobiłem około 3000km i zaczynają sie pojawiać podobne objawy jak wcześniej ; więc pytanie do użytkowników takich modeli czy skrzynie są w nich awaryjne czy może mam takie szczęście że akurat żle kupiłem
pozdrawiam
CBR – Całkowity Brak Rozumu
- Od: 30 kwi 2011, 16:38
- Auto: Mazda 323F 98'
Strona 1 z 1