Pokrowiec siedzenia kierowcy

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez varico » 5 maja 2010, 19:23

Witam wszystkich:)
Mam następujący kłopot.Kupiłem auto w dobrym stanie technicznym, ale z usterką polegającą na przetarciu siedziska i oparcia fotela kierowcy.Nie ładnie to wygląda, a podpatrzyłem że na siedzeniu kierowcy założone jest coś na kształt pokrowca.Sądzę, że w Japonii pomyśleli logicznie i uznali, że kierowca spędza najwięcej czasu w aucie, stąd takie fajne i praktyczne rozwiązanie,Czy któryś/aś z szanownych forumowiczów wie gdzie taki pokrowiec, ale kompletny i w super stanie mógłbym kupić?A może ktoś ma zbędny?Chętnie odkupię,Mam fotele w kolorze czarnym, boki jednolite, przez środek pas siatki, która uległa przetarciu.Mazda 323f BJ, rocznik 2002.Z góry dzięki za wszelką pomoc! :)
Początkujący

Od: 17 lut 2010, 22:40

Postprzez Mako » 5 maja 2010, 20:15

Szybciej bedzie jednak podjechac do tapicera samochodowego i niech oceni sprawe. Takie rzeczy to groszowa sprawa w porownaniu z kupowaniem nowego poszycia.
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.

Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Forumowicz

Od: 31 paź 2007, 22:54
Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1

Postprzez varico » 6 maja 2010, 08:09

Byłem i wycenił przeszycie całości na 120zł, może wiesz mimo napewno wyższej ceny orginału, gdzie można go nabyć?
Początkujący

Od: 17 lut 2010, 22:40

Postprzez Mako » 6 maja 2010, 08:18

niestety nie wiem, musialbys szukac jakiegos anglika na czesci i z niego wyciagnac obicie fotela
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.

Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Forumowicz

Od: 31 paź 2007, 22:54
Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1