do rzeczy. przy samej masce jest taki plastikowy chwytak w którego wpycham te kolanko z rurką, prawda? problem w tym że od kolanka nie mam rurki którą bym miał dalej poprowadzić w maske. ja ją kupię, ale czy do tej rurki potrzebuje jeszcze coś? czy ją po prostu nakladam na taki jakby szpikulec który się znajduje od spodu maski w miejscu gdzie 'leci woda' ? chyba jest tam potrzebne coś co bedzie trzymać? nie wiem bo wiecej nie wyczulem palcem bo nie ma tam dostępu, musze poodrywać te zaczepy, prawda?
Jak się podpina wężyk od spryskiwacza do maski?
Strona 1 z 1
witam, mam od kilku dni mazde
jest świetna, tylko kilka drobnych rzeczy do zrobienia, typu własnie ten spryskiwacz..
do rzeczy. przy samej masce jest taki plastikowy chwytak w którego wpycham te kolanko z rurką, prawda? problem w tym że od kolanka nie mam rurki którą bym miał dalej poprowadzić w maske. ja ją kupię, ale czy do tej rurki potrzebuje jeszcze coś? czy ją po prostu nakladam na taki jakby szpikulec który się znajduje od spodu maski w miejscu gdzie 'leci woda' ? chyba jest tam potrzebne coś co bedzie trzymać? nie wiem bo wiecej nie wyczulem palcem bo nie ma tam dostępu, musze poodrywać te zaczepy, prawda?
- Od: 15 kwi 2009, 21:21
- Auto: 323f BJ, TD, '00r
kupiłem dzisiaj wężyk po dlugisz poszukiwaniach, jednak okazało sie że tam jednak muszę go poprowadzić do dwóch dziurek (a myslalem że gdzies tam w środku jest trójnik, moje niedopatrzenie). nigdzie tego trójnika nie mogę znaleźć. ktoś wie gdzie tego szukać? na allegro widzialem, w ostateczności tam kupię, jednak chcialbym normalnie w poniedzialek, lub nawet w niedziele podskoczyć i kupić. castorama? obi? w castoramie byłem po sam przewód i mieli takie ale nie na metry, a te co mieli na metry to nie pasowały.. w obi to już nawet węzyka nie widzialem..
taka prosta rzecz, a tyle jeżdżenia, to chyba jedyny plus
dopisane: ok, znalazłem w obi w wieliczce trójnik i przewód
taka prosta rzecz, a tyle jeżdżenia, to chyba jedyny plus
dopisane: ok, znalazłem w obi w wieliczce trójnik i przewód
- Od: 15 kwi 2009, 21:21
- Auto: 323f BJ, TD, '00r
Strona 1 z 1