Pytanie dotyczące wycieraczek i opcji INT
Strona 1 z 1
Witam kolegów mam trochę głupie pytanie ale muszę je zadać. Ostatnio stałem się szczęśliwym właścicielem Mazdy 323F 1.3 z 1998r BJ
Posiada ona opcje przy włączeniu wycieraczek INT która według mnie umożliwia ustawienie ręczne prędkości pracy wycieraczek. Jednak nigdzie nie mogę znaleźć pokrętła (potencjometru) które umożliwiłoby mi regulacje szybkości pracy, gdzie ono może się znajdować?
Ostatnio edytowano 26 wrz 2008, 11:27 przez krzysztof85, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 20 sie 2008, 20:31
- Auto: Mazda 323F 1.3 16V BJ 1998r
krzysztof85 nie ma niestety takiej opcji w wersji F gdyz w miejscu regulacji szybkosci wycieraczek jest wlacznik od wycieraczki tylnej 
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Ale na przełączniku od wycieraczki tylnej (sam przełącznik ma chyba 4 pozycje) też jest opcja INT. Dla mnie to trochę dziwne 
- Od: 20 sie 2008, 20:31
- Auto: Mazda 323F 1.3 16V BJ 1998r
masz 4 pozycje to sie zgadza, jedna jest do samego spryskiwacza tylnej szyby (przekrecenie do siebie), druga jest wolne poruszanie sie wycieraczki tylnej, trzecia to szybki "bieg", czwarta to spryskiwacz wraz z wlaczeniem sie wycieraczki (wszystkie pozostale przekrecane od siebie)
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
krzysztof85 popraw temat na zgodny z regulaminem
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Strona 1 z 1