Mam pytanie,
Ten mechanizm poziomowania lamp jaki występuję przy lampach czy on wchodzi w skład zestawu jakbyście kupowali nowe lampy? Oraz czy owe mechanizmy dla BJotek różnią się?
Mój problem pojawił się tu: http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=14&t=139129
Nowe lampy jakie wstawił mi serwis miejsce na ten mechanizm jest trochę dalej i sam mechanizm również. Dlatego też wtyczka nie sięga. W poprzednich lampach mechanizm poziomowania był zamontowany bliżej. Nie dość, że teraz mechanizm poziomowania jest dalej i wtyczka nie sięga ale dodatkowo nie pasuje (link do wątku w nim są zdjęcia złączki i gniazda) – jest za wąski a gniazdo za szerokie. Pytanie czy dostanę szerszą wtyczkę czy nie lepiej te mechanizmy wkręcić pasujące pod tą wtyczkę jaką mam w instalacji. Bo na dzień dzisiejszy poziomowania góra/dół nie działa.
Mechanizm poziomowania lamp
Strona 1 z 1
cross napisał(a):Bo na dzień dzisiejszy poziomowania góra/dół nie działa.
a powiedź mi ile razy w ciągu roku korzystasz z tej regulacji? bo ja jeszcze nie miałem okazji. Ustaw raz a porządnie ręcznie i nie ruszaj. No chyba że wozisz ciężary w bagażniku lub lawetę ciągniesz. Swoją drogą to wyprowadź kable z gniazda silniczków potem kup jakąś uniwersalną złączkę i połącz to z instalacją regulacji jak już tak mocno chcesz i po problemie.
Strona 1 z 1