kostka reflektora
1, 2
witam koledzy,
Jestem nowy i niewiele jeszcze wiem, a może nawet nie umiem szukać na forum. Coś mi nie łączy złączka w reflektorze lewym raz żarówka świeci raz nie? Ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić? Dodam że na wyłączonym silniku jak włączę światła to chyba powinno coś tak cykać w okolicy reflektora w prawym jest ten dźwięk a w tym lewym jak tylko mocno docisnę kostkę.
dodam że madzia jest 2000r i pojemność 2.0 ditd 90km
pozdrawiam
Jestem nowy i niewiele jeszcze wiem, a może nawet nie umiem szukać na forum. Coś mi nie łączy złączka w reflektorze lewym raz żarówka świeci raz nie? Ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić? Dodam że na wyłączonym silniku jak włączę światła to chyba powinno coś tak cykać w okolicy reflektora w prawym jest ten dźwięk a w tym lewym jak tylko mocno docisnę kostkę.
dodam że madzia jest 2000r i pojemność 2.0 ditd 90km
pozdrawiam
- Od: 30 sty 2011, 15:34
- Auto: Mazda 323f DiTD
co do lampy to nie wiem może kostkę za słabo wkładasz albo żarówkę sprawdź czy dobrze siedzi.
Dogięcie tych metalowych gniazd w które wchodza nóżki od żarówki, tak jak pokazują wskazówki (tylko z wyczuciem) i ewentualnie przetarcie kawałkiem papieru ściernego nóżek i gniazd powinno załatwić sprawe

Bez Mazdy nie ma jazdy
- Od: 3 sty 2011, 12:11
- Auto: 323F'99 BJ 1.5 GLX Twilight Blue Mica LPG KME Nevo
bo mijania zawsze się pierwsze przepalą bo dłużej godzin się palą od długuch. Też tak miałem zmień żarówkę i będzie ok
wyszukiwarka nie gryzie
viewtopic.php?f=115&t=104212&p=1921381&hilit=%C5%BCar%C3%B3wka#p1921381
viewtopic.php?f=115&t=104212&p=1921381&hilit=%C5%BCar%C3%B3wka#p1921381
1, 2